mu7y' Alıntı:Masaallah cok diri gercekten askeriye cıkmalarından farkı bellı oluyor.....
zileli' Alıntı:Teşekkürler Beyrun bey. aklım sizin jantlar da kaldı alacağım inşallah onlardan..
mu7y' Alıntı:Gercek goruntusu resımlerden daha guzel duruyor bızde tereddutte kaldık ama iyiki almısız tavsıye ederım![]()
zileli' Alıntı:Birkaç parça almak için Ankara"ya geleceğim o zaman da gidip Gaye otomotiv den bakarım artık. Aracı da kırmızıya boyatmayı düşünüyorum
yakışırda hani beyaz beyaz ;D ;D
ön tampon alma bende var gönderiyim sanazileli' Alıntı:Birkaç parça almak için Ankara"ya geleceğim o zaman da gidip Gaye otomotiv den bakarım artık. Aracı da kırmızıya boyatmayı düşünüyorum
yakışırda hani beyaz beyaz ;D ;D
mu7y' Alıntı:Her türlü yakışır... tavanıda gene beyaz boyatırsınız![]()
![]()
kokteknik' Alıntı:ön tampon alma bende var gönderiyim sana![]()
yüz görümlüğü olsun![]()
ata036' Alıntı:hayırlı olsun kardeşim ikisini bir arada çıkarırsın inşallah bülent ne duruyon yolla tamponu![]()
kokteknik' Alıntı:sanada bir üst kapak yollamayı çok ama çok isterdim ama maalesef elim de yok![]()
zileli' Alıntı:Abi bırak şimdi üst kapağı bende ayarlamaya çalışıyorumtampondan haber ver sen ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:battı balık yan gidiyor bülent kapak zor iş elimizde olanları değerlendirelim tampon kargolabu hafta 4. hafta kırat yatmaya bide dayak yemeye alıştı artık her gün eve giderken yanına uğrayıp bir tekme bir tokat atıp çıkıyorum