Defender 110 Sw Off-Road Kırma Taş/stablize performansı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,540
Ynt: Defender 110 Sw Off-Road Kırma Taş/stablize performansı

viraj demirini söküp takmak kolay iş. uzun yol öncesi takılabilir.

eğer araçta sert yay ve amortisör varsa, pek gerekmez.

Etiketler

Ertuğrul bey , 70 - 80 den hızlı viraja girmeyelim mi ? 70 -80 den hızlı giden araba bulduk da bir de viraja mı girelim :smiley:) bu gün sabah 7 de çıkıp akşam 21 de Trabzona döndük , Hopa Cankurtaran dağının geçidinden sonra 14 gidiş 14 geliş 28 km. off-road yaptım , uçurumlar Sarpın ,Kemalpaşanın tepesinde ,sis hafif dağılır gibi oldumu da Batumu görüyorduk tepeden dar ,uçurum , çamur,taş ... ancak zemin sağlamdı ve zevk verdi ... Gittiğimiz yer Sultan Selim tepesi , verici istasyonu , arkadaşlar 145.600 repeater kurdular , Provagasyonsuz Ordu merkezden sabit cihazla açıldı ... gidiş geliş toplam 410 km yol yaptık bu kez asfalt yolculuğu haşat etti bizi ....

IMGP1269.jpg

IMGP1272.jpg

IMGP1255.jpg

arkadaşlar 2.5 benzinli olarak tarsus off roat katılımım var videosuda mevcut ancak videoyu yükleyemedim benki size yardımcı olur performens konusunda araç beni hiç üzmedi ve 2 defa denediğin bir yokuş olmadı ben bile şaştım bu yokuşu nasıl çıktı diye ancak dediğim gibi beni üzmedi ve gereğini yaptı

IMG_3110.jpg

resimdeki yokuş uzun ve dik bir yokuştur ancak benim bahsettiğim yokuşlar daha dik ve kısa yokuşlardı bazı araçlar hızlıca yokuşa vurup ters takla atma rıski geçirdiler bunlar 3 kapılı araçlardı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR