Defender 110 Pick-Up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,396

efa

Yeni Üye
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu sıralar defender 110 pick up almayı düşünüyorum bu araçı ayağa kaldırmak için tahmini fiyat verebilirmisiniz ve malzemeleri ankarada temin edeceğim bir yer varmı ? resmi linktedir.Saygılarımla
http://www.sahibinden.com/defender_110_dizel_3_5_milyar_calisir_yurur_-41WQQaXQQ8422481WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Defender 110 Pick-Up

Merhaba, ben bu araçların yedek parçalarını satıyorum. Almak istediğiniz araçlarıda yakınen gördüm. İyi bir aracım olsun diyorsanız 5.000 ila 10.000.TL arasında harcamanız olur tahmin ediyorum. Bu tamamen size kalmış.

Mevcut motorla , tahminim 7000 - 10.000 TL gider, motor değişimi işin içine girince , fiyat motora göre +5000 + 10.000 daha yukarı çıkar. Yürüyen aksamda arıza olmadığını varsayıyorum.

Selamlar

oto burak bu aracların ıcınde kaporta ve motoru duzgun olan araclar
var varmı ayrıca sattıgınız parcalar cıkmamı yoksa yenımı.saygılarımla

arkadaşlar karışmak gibi olmasın ama bence o fiyatlara adam gibi birşey yapamazsınız

hadi pickup olduğu için komple tavan ve arka koltuk döşeme vb olmadığını farzedelim, araçta hiçmi çürük vs olmayacak?
haydi arka frenleri disk yapmayalım, kampana kalsın
haydi arka dingile denge amortisörü koymayalım
haydi hidrolik direksiyon yapmayalım

diyelim....

kaporta + boya malzeme ve işçilik
aracı sökme takma
camlar
kapı fitilleri
iç aksesuarlar, paneller, gösterge saatleri
paslanmaz çelik cıvatalar
tesisat
izolasyon ( ses + ısı)
döşemeler
eksik parçaların değişimi
motor ve şanzımanların elden geçmesi
araç yükseltme ( yay + amortisör)
dış aluminyum kaplamalar
yeni lastikler
vinç
sis farları
ve şimdi aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvır

bütün bunlar nasıl 5-10 bin liraya halloluyorsa bir tanede ben alıp baştan yaptıracağım

Şasiye kadar inersen o ayrı Nacicim, kaporta, boya, orta halli bir döşeme demek istedim, tesisat, yalıtım, yükseltme, hidrolik direksiyon vb. ekledinmi 4 4 lük olsun dersen 10 değil 20 de yetmez, o paraya piyasada hazırları var zaten , uğraşmaya değmez.

hocam bu adamın sattığı arabalardan uzak dur bu arabalara ivedike ta rizeden kalktım gittim hepsini toplasan bi araba çıkmazdı ki kaldıki bu adam arabaların çoğunu parçaladı mke ihalelerini takip et vaktin varsa 10. ayı bekle o arabaların hiçbiri yürürümüyo ben yürür araba aldım lastik tek kabin dahil arabaya 5500+11000 lira masraf ettim yani 16500 e mal oldu ama 13000 e sattım

bu araçlar bildiğim kadarıyla güneydoğudan geldi ne kadar yıpranmış olacağını siz düşünün aynı zamanda duyduğuma göre üst kapak çatlak çıkıyormuş yedek parça çok pahalı ve arazidede iş yapacağını sanmam çünkü kilit difransiyel yok

arkadaşlar değerli bilgileriniz için hepinize teşekkür ederim. uygun fiyatlı ve kendimizin toplayacağı bir aracı sadece ihalelerden mi bulabiliriz ?ihaleden alıp saglam sekilde parcasını sokmeden satan insanlar yokmu?

arkadaslar bu arada alınacak en iyi dört çeker pikap nissan mıdır toyota mıdır 88 - 90 modellerde

efa' Alıntı:
arkadaslar bu arada alınacak en iyi dört çeker pikap nissan mıdır toyota mıdır 88 - 90 modellerde
Bence toyota o modellerde toyota daha yaygın olduğu için aralarında kıyaslama anlamında demiyorum
ama benim bildiğim tek kabin olarak 4 çeker az bulunur hatta hiç olmayabilir çif kabinli bulabilirsiniz

89-96 kasa (benim kasa) tek kabin Hilux bulunabiliyor 4x4...Fiyatları çift kabinin neredeyse yarısı oluyor. 10-11 bine alınabilir...İzolasyon, fitil, eksik, gösterge vs gibi saçmalıklarla uğraşmazsınız, sadece ıvır zıvır veya sağlıklı hale getirmek için uğraşırsınız...Nissan'ı bilmiyorum...

PERFORMANS' Alıntı:
bu araçlar bildiğim kadarıyla güneydoğudan geldi ne kadar yıpranmış olacağını siz düşünün aynı zamanda duyduğuma göre üst kapak çatlak çıkıyormuş yedek parça çok pahalı ve arazidede iş yapacağını sanmam çünkü kilit difransiyel yok

defender düz dizel 65bg 2050 kg kilit yok mt lastik yok
jeep ZJ benzinli 190bg ön, arka ,orta, kilit mt lastik
iş yapmaz :smiley: mı acaba

th_22mart2009133.jpg

Sevgili Yunus Beyciğim,

ZJ 3 kilit, 4 helezon, MT lastik
Def 1 kilit, 4 helezon, normal lastik

Jeepin patladığı yerde Def nasıl çıkar, teknik açıklaması nedir bunun?? Yanlış anlamasın kimse Jeep fanı değilim, sevmem hatta, eski bir Def kullanıcısıyım...

umutcelikel' Alıntı:
Sevgili Yunus Beyciğim,

ZJ 3 kilit, 4 helezon, MT lastik
Def 1 kilit, 4 helezon, normal lastik

Jeepin patladığı yerde Def nasıl çıkar, teknik açıklaması nedir bunun?? Yanlış anlamasın kimse Jeep fanı değilim, sevmem hatta, eski bir Def kullanıcısıyım...
Umutcum kimsenin patladığı yok demek istedigin aynı yerlerde geziyoruz hiçbirinden eksik yanı yok önemli olan defendere ruhunu vermek ;) ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Umutcum kimsenin patladığı yok demek istedigin aynı yerlerde geziyoruz hiçbirinden eksik yanı yok önemli olan defendere ruhunu vermek ;) ;D ;D
İman gücü mü bu ruh? ;D ;D ;D
Demek istediğim mantık dışı bişi bu karşılaştırma. Üstelik ağırlık dağılımın çok kötü ona nazaran. Kesin bir saçmalık var adamın aracında, ya da sende feci bi iman gücü var ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR