Defender 110; Hurda Ambulans Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atasoykaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,226

atasoykaya

Ana Kamp
Yer
manisa
Arkadaşlar bir haritacı olarak şirkette kullanmak üzere maliyeden biri hurda, diğeri de ekonomik ömrünü doldurmuş olarak 2 adet ambulans 110 defender satın aldım. hurda olan 45000 km'de ekonomik ömrünü doldurmuş olan 25000 km'de. araçlar dışardan bakıldığında iyi gibi ama henüz devir işleri bitmediğinden araçları çalışır durumda bir tamirciye gösterme şansım olmadı . Araçlar Manisa'da, burada bu araçlardan anlayan tanıdık bir tamirci bilen var mı ?ya da İzmir'de?. İzmir de yetkili servisle görüştüm araçları buraya getirirseniz bakarız diyorlar araçlar 8-9 aydır yatıyormuş çalışıp çalışmayacağından emin değiliz. Servis de manisa ya gelimiyor. Birde hurdaya çıkan araç bir daha trafiğe çıkamıyormuş yepyeni araca yazık bi çözüm yolu varmıdır?. Çok uzattım okuma külfetine katlandığınız için teşekkür ederim. :smiley: Selamlar...

Etiketler
Sevgili atasoykaya arkadaşım, öncelikle aramıza hoşgeldin...

Tüm üyelerimizin seni daha rahat görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtırmısın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.new;topicseen#new

Forumumuzda keyifli geziler dilerim...

Ynt: Defender 110; Hurda Ambulans Aldım

mke nin sattığı araçlara trafikte tescil edilebilir yazısı veriyor ayrıca faturası tabi bildiğim kadarı ile senin tescil etme şansın yok başka yolları olabilir

Araçları gümrükten ve mkek aldıysanız ruhsat sorunu yaşamazsınız. Bende izmir gümrüğünden 92 model ambulans aldım ve karavana çevirdim. Şuan izmirdeyim. Telefondan bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim. 0-532-2764281 Ahmet

Ahmet bey ilginize teşekkür ederim. Araçları maliyeden aldık. Emniyetten öğrendiğimize göre hurdaya ayrılan araç tekrar tescil edilemiyormuş yani yedek parça olarak kullanacağız. Diğerinde problem yok plakayı çıkarttık, kullanıyoruz. Hurdaya ayrılan araç 40000 km'de faal çalışıyor trafiğe çıkamaması üzüntü verici. Hoşçakalın...

Merhaba,

Maliyeden,MKE den veya sağlık bakanlığındansatılan araçları nasıl takip edebiliriz?

Kerim

takmaz' Alıntı:
Merhaba,

Maliyeden,MKE den veya sağlık bakanlığındansatılan araçları nasıl takip edebiliriz?

Kerim

bu linkten takip edebilirsiniz

http://www.tasis.gov.tr/

www.mkek.gov.tr İhale kapalı zarf usulü yapılıyor. Tasis ise açık artırma ile yapılıyor.

biz araçları milli emlak genel müdürlüğünün sitesinden bulduk.
http://www.milliemlak.gov.tr adresinde taşınırmalihalelerini takip edebilirisiniz.
Örneğin Lada Niva düşünürseniz Muğla'da var aşağıda ki adrese tıklayabilirsiniz
http://www.milliemlak.gov.tr/_haberduyuru/son_eklenen/Taşınır_ilan_mugla_08.pdf

hayırlı olsun. birşey soracam da bu aracım vergisi ve ruhsat masrafı ne kadar oldu bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim. ve birde aracı çalışır durumda mı teslim ettiler size...

şimdiden teşekkürler. iyi günler.

Araçlar uzun süredir yatıyormuş çalıışır durumda teslim etmediler. Aküleri yoktu. Yani ne çıkarsa bahtıma diyip alıyorsun. Aküyü takıp benzini doldurunca saat gibi çalıştılar. Ama sizi yanıltmayayım tabiki bakım istiyorlar şu anda serviste alt takım üst takım, motor vs. ne gerekiyorsa yapılıyor yaklaşık 2000 YTL gibi bir masrafı olacak. Kaportanın kesilmesi hariç. 1000 YTL civarı takip ücreti verdik bunun içinde ruhsat tadilatı, vize, sigorta vs. hepsi var. Tam rakamları hatırlamasam da yaklaşık dökümü şöyleydi.
100 YTL ruhsat değişikliği için cam koltuk faturalarının KDV si
150 YTL makine Mühendisi proje bedeli
150 YTL civarı vergi (tam hatırlayamadım)
350 YTL sigorta
100 YTL vize
100-150 civarı da takip ücreti

verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. bende almayı düşünüyorumda. bakılım hayırlısı artık. anlaşılan temizinden 1 liramız gidecek :smiley:

abi düşünüyordumda maalesef olmadı. dün ihaleye girdik elazığda 7 landdan 1 tanesini bile alamadık. insanlar alanya ankaradan gelmişlerdi elazığdan birtek ben katılmıştım. yani anlayacağın yıllardır kurduğum land hayallerim suya düştü maalesef piyasadanda çok zor alırım o fiyatlara :(

Selamlar,
oncelikle arac alamadiginiza uzuldum.. ama her iste bir hayir vardir diyelim.. umarim butcenize/gonlunuze uygun bir araci en kisa zamanda alabilirsiniz.. iyi gunler dilerim, reha

not: millet alanya'dan , ankara'dan geldi ise siz niye onlarin ihalelerine katilmayi hedeflemiyorsunuz??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri