KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şenol bey yeni aracınız hayırlı olsun Ali beyin seyahat notlarından araç hakkında kendi aracımdan fazla bilgimvar diyebilirim gerçektende hazır uzun seyahatler için alına bilecek en iyi aracı almışsınız umarım bir yerlerde karşılaşırız.
Teşekkürler Erkan bey,
Uzun seyahatler için land rover/defender sorunlu araçtır diyerek Ali beyin seyahat notlarında paylaştığı, araçla ilgili yaşadığı sıkıntıları (hararet vs.) referans gösteren mesajlar da okumuştum, satın almadan önce araştırırken
Görüşmek dileğiyle.
simurg2' Alıntı:
Şenol bey yeni aracınız hayırlı olsun Ali beyin seyahat notlarından araç hakkında kendi aracımdan fazla bilgimvar diyebilirim gerçektende hazır uzun seyahatler için alına bilecek en iyi aracı almışsınız umarım bir yerlerde karşılaşırız.
Güncelleme;
Arka kabinden alınan ölçülere göre kartondan keserek yerine alıştırma ve ölçülerde düzeltme yapılıyor.
Bayram sonrası alüminyum levhaların kesimine başlarım diye umuyorum.
Şenol Hocam hayırlı uğurlu keyifli şanslı gelsin inşallah. Kesinlikle doğru seçimi yaptınız, sadece keyifli detaylarla uğraşacaksınız ki öyle yapıyorsunuz zaten....
Güncelleme,
Plakayı kestireceğim yerin lazer kesim tezgahı uzun süredir arızalıydı ve ancak dün kesebildiler.
Parçaları bugün aldım ve yerine alıştırma çalışmalarına başladım.