KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hiç sorma, hanımı evde biri 2 aylık 2 çocukla yanlız bırakamıyorum.. kayınvalide gittiğinden beri eve mahkum olduk..
Koca Defender kuzu gibi yatıyor, bizde mecburen kendimizi oyuncaklara vurduk
Çamur deme, beni gaza getirme gözünü seveyim, aile saadetimi tehlikeye atma ;D
Son vukuatımızdan sonra, bundan sonra sadece çimlerde dolaşacağız diye zor ikna ettim ;D
Son vukuatımızdan sonra, bundan sonra sadece çimlerde dolaşacağız diye zor ikna ettim ;D
Şu güzelim Kartepenin kar ları dururken girersen çamurlara böyle olur işte, sana bir yerlerden 20 kiloluk saksı toprağı alalım da evde oğlan la oynarsın artık... ;D ;D ;D
Ha bu arada Yuvacık, Sapanca, Kartepe çevresinde bol yeşil alan var söyleyeyim sana, bahara beklerim madem.
Yengemi üzersen oda yapacağını bilir sana, ara sıra güzel yerlere getir, bizim buralara getir. Kredin olsun...
bekarlık sultanlıktır diye boşa dememişler demek ki ;D
sertem41' Alıntı:
Şu güzelim Kartepenin kar ları dururken girersen çamurlara böyle olur işte, sana bir yerlerden 20 kiloluk saksı toprağı alalım da evde oğlan la oynarsın artık... ;D ;D ;D
Ha bu arada Yuvacık, Sapanca, Kartepe çevresinde bol yeşil alan var söyleyeyim sana, bahara beklerim madem.
Yengemi üzersen oda yapacağını bilir sana, ara sıra güzel yerlere getir, bizim buralara getir. Kredin olsun...