Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu
ihg70' Alıntı:;D ;D
Hiç sorma, hanımı evde biri 2 aylık 2 çocukla yanlız bırakamıyorum.. kayınvalide gittiğinden beri eve mahkum olduk..
Koca Defender kuzu gibi yatıyor, bizde mecburen kendimizi oyuncaklara vurduk
sertem41' Alıntı:Bir leğen, biraz içine saksıdan toprak dök, olsun sana arazi...
Eeee çamurda lazım şimdi değilmi. Keyfi çıkmaz yoksa. ;D ;D ;D ;D ;D
ihg70' Alıntı:Çamur deme, beni gaza getirme gözünü seveyim, aile saadetimi tehlikeye atma ;D
Son vukuatımızdan sonra, bundan sonra sadece çimlerde dolaşacağız diye zor ikna ettim ;D
;D ;D ;Dihg70' Alıntı:Son vukuatımızdan sonra, bundan sonra sadece çimlerde dolaşacağız diye zor ikna ettim ;D
bekarlık sultanlıktır diye boşa dememişler demek ki ;Dihg70' Alıntı:Çamur deme, beni gaza getirme gözünü seveyim, aile saadetimi tehlikeye atma ;D
Son vukuatımızdan sonra, bundan sonra sadece çimlerde dolaşacağız diye zor ikna ettim ;D
sertem41' Alıntı:Şu güzelim Kartepenin kar ları dururken girersen çamurlara böyle olur işte, sana bir yerlerden 20 kiloluk saksı toprağı alalım da evde oğlan la oynarsın artık... ;D ;D ;D
Ha bu arada Yuvacık, Sapanca, Kartepe çevresinde bol yeşil alan var söyleyeyim sana, bahara beklerim madem.
Yengemi üzersen oda yapacağını bilir sana, ara sıra güzel yerlere getir, bizim buralara getir. Kredin olsun...
Abi ufaklığada yaptırdınmı gömlek , çok yakışırdı valla baba oğul.ihg70' Alıntı:Gömlek ve şapkamız da geldi, şimdi tam oldu herşey ;D
ihg70' Alıntı:Gömlek ve şapkamız da geldi, şimdi tam oldu herşey ;D