KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eksik kalan işleri tamamlamaya ve yollara vurunca aksayan yerleri düzeltmeye devam ediyoruz.
- Silecek sorununu silecekleri motor koluna vidalayarak hallettik.
- Arızlanan otomatik camlar onarıldı.
Şöför tarafı, montajda eksik kalan bir vida mekanizmanın yerinden oynamasına ve camın düşmesine sebep olmuş.
Yolcu tarafında ise dişliler arasına sıkışan bir perçin parçası probleme yol açmış.
Şimdi ikisi de düzgün çalışıyor
- Arka kapıların gergileri takıldı
- Arka kapıların iç kaplamaları kesilerek modifiye edildi, yeniden kaplandı. Artık roll-cage'e temas etmiyor ve kapılar tam kapanıyor.
- Ön ve arka iç aydınlatma lambaları yeni tip ile değiştirildi.
- Yanlış takılan şamandıra değiştirildi.
En önemli eksik vebasto şu anda. Yıl sonu nedeniyle sayımlar vs yüzünden bulamadık. En kısa zamanda takılacak.
Başka da birşey yok. Yeni bir seyahate herşeyiyle hazır.
10 aya yakın uğraştım ama sonucuna değdi.
Bu aracın apayrı bir anlamı ve yeri var gözümde. 4 teker bir arazi aracının ötesinde.
Harcanan para bir yana, verilen uğraş, çaba, emek, zaman, bazen yolunda gitmeyen, geciken işer için kızgınlık, hayal kırıklığı... çok duygu var içinde.
Halen çalışması devam eden, Defender toplatan, yaptıran arkadaşlarıma sabır ve güç diliyorum.
En kısa zamanda istedikleri gibi bitirirler ve sefasını sürmeye başlarlar inşallah
Bu işe başlayacaklara da kolay gelsin diyorum.
Hayalinde Defender yaşatanlara da 2011'in onlara buna kavuşma imkanı getirmesini diliyorum.
2010 çok çabuk geçti; 2011 de çok çabuk geçecek, sonraki her gün, her ay ve yıl da...
Ve sonra rüya bitecek.
Bu yüzden, hayatınızın her saniyesinin Tanrı’nın verdiği bir fırsat olduğunu hep hatırlayın. Hiç bir zafer, ganimet, şaşaa, para, kariyer aldığımız bir tek nefes kadar değere sahip değil.
İşte bu nedenle, aldığınız her nefesin, içtiğiniz her damla suyun, çiğneyebildiğiniz her lokmanın, beraber olup sevdiğiniz her insanın, dokunduğunuz her eşyanın, yürüyebilmenin, ellerinizi kullanabilmenin, müzik dinleyebilmenin, konuşabilmenin, oynayıp dans edip eğlenebilmenin, ağlayabilmenin, gülebilmenin, ve zamanı gelince de ölebilmenin tadını iyice alın. Çünkü tüm bunlar, sizin var olduğunuzun, yaşadığınızın kanıtı.
Bunların dışında kalan her şey ise sadece birer aldanış!