Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,158
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

_mg_2345_std.jpg

img_2636_std.jpg

img_2637_std.jpg

img_2640_std.jpg

img_2718_std.jpg

Etiketler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

img_2732_std.jpg

img_2748_std.jpg

img_2884_std.jpg

img_2923_std.jpg

img_6715_std.jpg

çok güzel organizasyon tebrik ederim içim gitti vallahi :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Evet Serhat, farkındayım.

Ne yapalım, bir dahaki sefere. Gerçekten çok üzüldüm.

Fotoğraflara bakıp duruyorum sabahtan beri ;D ;D ;D
Senin için daha ufak çaplı bi land rover buluşması ayarlarız abi biz bize üzülme sen. :D :D

İbrahim kardeş,
hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin.
Sabır imtihanından geçmiş oldun,bu ne sabır kardeşim.Allah nazardan saklasın.

vadili' Alıntı:
İbrahim kardeş,
hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin.
Sabır imtihanından geçmiş oldun,bu ne sabır kardeşim.Allah nazardan saklasın.

Çok sağol.

Daha yapacak işler var ama en azından artık arazideyiz. :smiley:

Eksik kalan işleri tamamlamaya ve yollara vurunca aksayan yerleri düzeltmeye devam ediyoruz.

- Silecek sorununu silecekleri motor koluna vidalayarak hallettik.

- Arızlanan otomatik camlar onarıldı.
Şöför tarafı, montajda eksik kalan bir vida mekanizmanın yerinden oynamasına ve camın düşmesine sebep olmuş.
Yolcu tarafında ise dişliler arasına sıkışan bir perçin parçası probleme yol açmış.
Şimdi ikisi de düzgün çalışıyor

- Arka kapıların gergileri takıldı

- Arka kapıların iç kaplamaları kesilerek modifiye edildi, yeniden kaplandı. Artık roll-cage'e temas etmiyor ve kapılar tam kapanıyor.

- Ön ve arka iç aydınlatma lambaları yeni tip ile değiştirildi.

- Yanlış takılan şamandıra değiştirildi.

En önemli eksik vebasto şu anda. Yıl sonu nedeniyle sayımlar vs yüzünden bulamadık. En kısa zamanda takılacak.
Başka da birşey yok. Yeni bir seyahate herşeyiyle hazır. :smiley:

10 aya yakın uğraştım ama sonucuna değdi.
Bu aracın apayrı bir anlamı ve yeri var gözümde. 4 teker bir arazi aracının ötesinde.
Harcanan para bir yana, verilen uğraş, çaba, emek, zaman, bazen yolunda gitmeyen, geciken işer için kızgınlık, hayal kırıklığı... çok duygu var içinde.

Halen çalışması devam eden, Defender toplatan, yaptıran arkadaşlarıma sabır ve güç diliyorum.
En kısa zamanda istedikleri gibi bitirirler ve sefasını sürmeye başlarlar inşallah
Bu işe başlayacaklara da kolay gelsin diyorum.
Hayalinde Defender yaşatanlara da 2011'in onlara buna kavuşma imkanı getirmesini diliyorum.

Defender Forever!

index.php

2010 çok çabuk geçti; 2011 de çok çabuk geçecek, sonraki her gün, her ay ve yıl da...
Ve sonra rüya bitecek.

Bu yüzden, hayatınızın her saniyesinin Tanrı’nın verdiği bir fırsat olduğunu hep hatırlayın. Hiç bir zafer, ganimet, şaşaa, para, kariyer aldığımız bir tek nefes kadar değere sahip değil.

İşte bu nedenle, aldığınız her nefesin, içtiğiniz her damla suyun, çiğneyebildiğiniz her lokmanın, beraber olup sevdiğiniz her insanın, dokunduğunuz her eşyanın, yürüyebilmenin, ellerinizi kullanabilmenin, müzik dinleyebilmenin, konuşabilmenin, oynayıp dans edip eğlenebilmenin, ağlayabilmenin, gülebilmenin, ve zamanı gelince de ölebilmenin tadını iyice alın. Çünkü tüm bunlar, sizin var olduğunuzun, yaşadığınızın kanıtı.

Bunların dışında kalan her şey ise sadece birer aldanış!

Yeni yılınızda her gününüz bayram gibi olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR