Durumu nedir neden çıkma üzerinde neler var volant muhavazası direksiyon pompası şarjı marşı vs gibi Fiat olarak ne istersin hayırlı işler dilerim08numan08' Alıntı:Hüseyin abi elimde bir tane bd30 var bilgin olsun.
İşlerimin ve bazı özel durumlarımın müsait olmamasından dolayı konu ile ilgilenemedim özür bu motora ne istersiniz üzerinde volant muhavazası varmı , şanzuman varmı bilgi verirsen sevinirim telefonu kaydettim ama vakit bulup arayamadım08numan08' Alıntı:BMC minübüsten çıkma bütün parçaları üzerinde durumu muayer. İşine yarayan fiyatı söyle abi sıkıntı olmaz senin işine neye yararsa beni arar bildirirsin. 0543 216 79 32
semaver' Alıntı:Hüseyin Bey, turbo uygulaması yapacaktınız, epey zaman geçmiş, bir gelişme var mı? İnternette gördüğüm uygulamalarda hep turbolu kullanılmış, mesela:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=GBLco_48ZUk
Bir de Yusuf Efe bey yakıt cimriliğinden bahsetmiş, uzunyolda litre bazında ne kadar yakıyor acaba, tecrübesi olanlar paylaşırsa memnun olurum.
Göktuğ bey Türkiyede yok ama özellikle ispanyada orjinal fabrika çıkışlı BD30 turbo motor var Türkiyede Nissan Terrano 1' lerdegöktu' Alıntı:orjinalinden bd30t motor da olabilir bu mesela.
sonradan takılma değil de