sword7' Alıntı:Manifold boşluğa o kadar yakınsa mutlaka izole et derim Ahmet abi, yoksa çok yanarsın![]()
zileli' Alıntı:Hiç sorma Umut hemde çok yakın ve aksilik tam gaz pedalına denk geliyor en az 3-4 cm kadar da kesilmesi gerekli , gaz pedalı"nı firen
pedalına doğruda yanaştıracağız, biryandan şanzumanın sıcağı bir yandan manifoldun sıcağı yandım ben Umut yandııııım ;D ;D
ama iyi yönüde var tabi 1. ERCİYES OFFROAD OYUNLARI etkinliğinde hiç üşümeyeceğim![]()
sword7' Alıntı:Prizdireği biraz uzatıp şanzımanla motorun arasına flanş yapmak gerekiyor sanırım. Ama maliyeti de 2 ye katlar :-\ Tekrar kolaylıklar. Geçen seneki hallerim geldi aklıma bir anda...
berk' Alıntı:motor cok yakında kalmıs benımde dıkkatımı cektı...
sword7' Alıntı:Sağlam izolasyon yapsaydın motoru oturtmadan önce.. Motor kulaklarını da hallettikten sonra motoru tekrar çıkarın ve güzelce ön saca ve ayak kısımlarına dışardan ve içten izolasyon yapın. Pejo minibüs gibi olmasın, motor içeride hissi vermesin![]()
zileli' Alıntı:Umut arabayı toplarken zaten çift taraflı izalasyon yapmıştık ama kestiğimiz yerler için tekrar izalasyon yapacağım.
DEMİRAL' Alıntı:hadi kolay gelsin bas şu marşa yeter artık)
zileli' Alıntı:Hüseyin abi şimdi konuştum Babam"la hava filitresini bağlamış, şimdide davlumbazı monte ediyormuş % 90 bugün yürüteceğim ;D