serci07' Alıntı:ya şu motor bu motor diyoruzda bu gün benim transporterde aklıma geldi. 130 ps lik wolkswagen motoru defendere uydurulurmu diye. Ancak şöyle bir acayiplik varki daha defenderim yok
maliarslan' Alıntı:anladım. verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. inşallah verimli bir çalışır ve mutlu olursunuz. bu arada forumda bir yerde Fiat Ducato motoru da takılabileceğini okumuştum. 2.8 hacimli olanlardan. motorun %40'a kadar yağlama yapabildiğini belirtilmişti.
sword7' Alıntı:Kolay gelsin, performansını çok merak ediyorum. Videoyu unutma sakın ahmet abi
zileli' Alıntı:Umut"cum yarın olmasa da hafta içi o beklediğin video yu izleme zevkine varacaksın inşallah.
İnan bende Puma operasyonu konusunu takip ederken bu kadar heyecanlı idim ve baştan sona defalarca okudum videolarını izledim.
sword7' Alıntı:Valla sorma abi bu koşuşturmalar çok heyecanlı oluyor
zileli' Alıntı:Tatlı telaş ama Umut, iyikide böyle uğraşıyoruz standart bir araç alıpta sadece hafta sonları binmektense böyle güzel uğraşlar ve kendinden de
birşeyler katabilmek çoook güzel.
sword7' Alıntı:Aynen abi, imkanlar doğrultusunda yaptıkça yapası geliyor insanın. Bende benim konuyu güncelleyeceğim bir ara. Son bir bucuk ayda çok gelişti araç Ben bile tanıyoamıyorum...
sword7' Alıntı:Aynen abi, imkanlar doğrultusunda yaptıkça yapası geliyor insanın. Bende benim konuyu güncelleyeceğim bir ara. Son bir bucuk ayda çok gelişti araç Ben bile tanıyoamıyorum...
ata036' Alıntı:: : gelişti derken yine neler yaptın umut ;D ;D ;D