DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beroko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,048
Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

emre_ozk' Alıntı:
Defender alanlar hep memnun olduklarını söylüyorlar.
Demek oda niva gibi bir alan birde satan sevinir. :smiley:

Bj70 bunları diyordum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-diesel-orjinal-yayli-fj-70-77064598/detay
bu araçlar 2.5 dizel normal kullanım için uygun istenilen fiyat yine tdı defenderden ucuzmuş buna sevindim çünkü 55 bine dizel defender biliyorum 90 modeller şimdi 25 bine düzgün 2004 2006 arası çift kabinden yanayım eğer zamanda ve nakitten sıkıntı yoksa arazi aracının ölüsüne bodoslama dalarım ne olursa olsun farketmez zaman öldürürüm sonra mal ettiğimin 3 te birine satarım oohh rahatladım be derim üstümdan bi yük kalktı derim geçer giderim şaka bir yana kısacası eskiden uzak durmakta fayda var derim :smiley:)

Etiketler

Kilitli ve turbo dizel alın arazide l 200 lere korna çalın ;)

tahaozak' Alıntı:
Kilitli ve turbo dizel alın arazide l 200 lere korna çalın ;)

kilitli ve lpg'li aldı çok yakın bir hemşerim, açıkçası süper dolu bir araç (kokteknik Bülent beyin eski aracı) epey süre ben kullanabilirim o aracı etkinliklerde kendime alıncaya kadar (arkadaşta dizel VX var ayrıca) : )) bu araçtan da memnun kalacağımıza eminim, yeterki kazasız belasız binelim cümleten..

Kısacası sevgili Taha kardeşim, arazide her halükarda o L200'e korna çalar defenderler : ))), sanırım ispatı konusunda şüphesi olan da yoktur camiada : ))

Kornayi her türlü çalarız ;) ben sadece yakıt yönünden dedim

tahaozak' Alıntı:
Kornayi her türlü çalarız ;) ben sadece yakıt yönünden dedim

L200 ü çok fazla yaktığı için satan 2-3 kişi tanıyorum ama onların "fazla" derken "ne kadar"ı kastettiklerini bilmiyorum açıkcası...

çalışma arkadaşım sivas'tan "kokteknik" Bülent beyin eski aracını aldı "benzin/LPG'li" vallahi ağzımın sularını akıtıyor araç, her türlü seviyorum ben bu Defender'i : ))) Bu araç ile Trabzon'a gelmeye niyetim var Taha kardeşim, yada alacaklarımı toparlarsam Rize üzerinden gelip, orada bakacağım aracı görüp, kısmetse de alıp gelme niyetim var, kısmet bakalım : ))

bir arkadaşım söylemişti ; Aslan besleyen yemine bakmaz diye 8)

Şahsen 10 litre yakan benzinli kutu gibi binek arabaya bineceğime 12 litre yakan otobüs gibi defender ıma binmeyi tercih ederim.

Valla Başkalarını bilemem ancak benim ambulans Defenderim bambaşka 2. yılını doldurdu sadece üst merkezini değiştim.
Gerçi çok fazla yol yapmıyorum,kısa geziler ve hafta sonları çiftliğe gidiyorum.
Lpg de bile çok yakıyordu ancak brc kafa takdım az yakmaya başladı.
Bu seferde iyice hantallaştı o kadar çok dert yandımki kafayı takan arkadaş çok kısmış olmalı,
Çok eski tanıdığım bir karbüratörcü meşhur Mehmet usta var ona gittim benzinde rolantide stop ediyordu,bana dediğine göre lpg ayarını yapan bile hava ayarlarını yapamıyormuş.
Öyle bir ayar yaptıki şimdi hem az yakıyor hemde çekişte çok farketti valla abartı gibi olacak ama çekiş neredeyse iki misline çıktı.
He birde bu vesileyle ekliyeyim ara ara form sayfalarında rastlıyorum direksiyonu çok ağır diye hiçte bile değil gayet yumuşak belkide ok 144 lastik var onun içindir.
Tamam kabul ediyorum tur hiç yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR