defender 110 1992 model arazi vitesi yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavi09 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,617

mavi09

Land Rover Defender 110
Yer
söke
araç iniş aşağı veya yukarı yükteyken arazi low konumu kendiliğinden boşa çıkıyor h de diken vitese girme hissi var fakat L aldığımda sanki giriyor ama his yok ama gerek sarsıntı gerek zorlamayla kayarak N boşta konuma geliyor buna ne yapa bilirim ustatlarım

Etiketler
Ynt: defender 110 1992 model arazi vitesi yardım

Merhaba,

Şanzımanı indirmeniz gerekir. şanzımanınız LT77 sanırım. İşinin ehli bir Land Rover mekanik ustasına ihtiyacınız var. Land Rover mekanikçisi olmayan bir ustaya şanzımanı dağıttırmamanızı tavsiye derim.

Hangi ilde olduğunuzu yazmamışsınız. İyi bir ustanız var mı bilmiyorum tabi. Geçmiş olsun.

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Şanzımanı indirmeniz gerekir. şanzımanınız LT77 sanırım. İşinin ehli bir Land Rover mekanik ustasına ihtiyacınız var. Land Rover mekanikçisi olmayan bir ustaya şanzımanı dağıttırmamanızı tavsiye derim.

Hangi ilde olduğunuzu yazmamışsınız. İyi bir ustanız var mı bilmiyorum tabi. Geçmiş olsun.

Barış

aydın ilçesi SÖKELİYİM araca yeni sahip olduğum için pek ustalarla ve konuyla ilgili tecrubelerim yok ama acelem de yok H vitesi işimi görüyor uygun bi zamanda tecrubeli bir ustaya yaptırabiilrim bana yakın bir usta tavsiye edebilirsen sevinirim

Merhaba Mavi09,

Türkiye'nin çeşitli illerindeki Land Rover ustalarının yazıldığı bir konu başlığı açılmıştı. Bu konu başlığını incelediğinde, sana en yakın ustaya ulaşabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53730.0

Eğer parça ihtiyacın olursa da: ana sayfada yer alan '' İlan Panosu'da ' Araçlar' bölümünü inceleyebilir, yeni konu başlığı açabilirsin.

Tekrar geçmiş olsun,

Barış

Merhaba arkadaşlar. Benim de dif lock a aldığımdan sonra normale geçirdiğimde bir süre göstergede ışığı yanık kalıyor. Biraz gidince sönüyor. Bu normal mı?

tahadbx' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Benim de dif lock a aldığımdan sonra normale geçirdiğimde bir süre göstergede ışığı yanık kalıyor. Biraz gidince sönüyor. Bu normal mı?

Selam eğer bu durum sorunsa aynısı bende de var aynen birkaç metre ilerleyince kendiliğinden sönüyor,kilitlerin hepsi sorunsuz isviçre saati gibi çalışıyor sanırım sensörle alakalı bir durum diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım

Kılıt ısıgının gec sonmesı normaldır. Musurden kaynaklanır. Sorun yok

İzmir de Ali ustayı öneririm Ralli oto

B enim defenderim mekaniğini motor dahil o elden geçirdi çok memnunum.

Merhaba, ben Serkan. İki senedir siteye üyeyim ve takip ediyorum fakat yazı yazmamıştım. Dif lock un ışığının hemen sönmemesi normaldir. Kilidin kendini hemen bırakmamasından kaynaklanır. Bir müddet gidince kendiliğinden bırakır. Hemen bırakmasını istiyorsanız 5-10 metre geri gidip tekrar ileri gidin hemen kilitten çıkar...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

SON KONULAR

Geri