araç iniş aşağı veya yukarı yükteyken arazi low konumu kendiliğinden boşa çıkıyor h de diken vitese girme hissi var fakat L aldığımda sanki giriyor ama his yok ama gerek sarsıntı gerek zorlamayla kayarak N boşta konuma geliyor buna ne yapa bilirim ustatlarım
Şanzımanı indirmeniz gerekir. şanzımanınız LT77 sanırım. İşinin ehli bir Land Rover mekanik ustasına ihtiyacınız var. Land Rover mekanikçisi olmayan bir ustaya şanzımanı dağıttırmamanızı tavsiye derim.
Hangi ilde olduğunuzu yazmamışsınız. İyi bir ustanız var mı bilmiyorum tabi. Geçmiş olsun.
Şanzımanı indirmeniz gerekir. şanzımanınız LT77 sanırım. İşinin ehli bir Land Rover mekanik ustasına ihtiyacınız var. Land Rover mekanikçisi olmayan bir ustaya şanzımanı dağıttırmamanızı tavsiye derim.
Hangi ilde olduğunuzu yazmamışsınız. İyi bir ustanız var mı bilmiyorum tabi. Geçmiş olsun.
aydın ilçesi SÖKELİYİM araca yeni sahip olduğum için pek ustalarla ve konuyla ilgili tecrubelerim yok ama acelem de yok H vitesi işimi görüyor uygun bi zamanda tecrubeli bir ustaya yaptırabiilrim bana yakın bir usta tavsiye edebilirsen sevinirim
Türkiye'nin çeşitli illerindeki Land Rover ustalarının yazıldığı bir konu başlığı açılmıştı. Bu konu başlığını incelediğinde, sana en yakın ustaya ulaşabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53730.0
Eğer parça ihtiyacın olursa da: ana sayfada yer alan '' İlan Panosu'da ' Araçlar' bölümünü inceleyebilir, yeni konu başlığı açabilirsin.
Merhaba arkadaşlar. Benim de dif lock a aldığımdan sonra normale geçirdiğimde bir süre göstergede ışığı yanık kalıyor. Biraz gidince sönüyor. Bu normal mı?
Merhaba arkadaşlar. Benim de dif lock a aldığımdan sonra normale geçirdiğimde bir süre göstergede ışığı yanık kalıyor. Biraz gidince sönüyor. Bu normal mı?
Selam eğer bu durum sorunsa aynısı bende de var aynen birkaç metre ilerleyince kendiliğinden sönüyor,kilitlerin hepsi sorunsuz isviçre saati gibi çalışıyor sanırım sensörle alakalı bir durum diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım
Merhaba, ben Serkan. İki senedir siteye üyeyim ve takip ediyorum fakat yazı yazmamıştım. Dif lock un ışığının hemen sönmemesi normaldir. Kilidin kendini hemen bırakmamasından kaynaklanır. Bir müddet gidince kendiliğinden bırakır. Hemen bırakmasını istiyorsanız 5-10 metre geri gidip tekrar ileri gidin hemen kilitten çıkar...