Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sea World Yüksek Amper Sigorta 120A , En Ucuz Fiyatı, İndirim ve Taksit Seçenekleri ile CSY Marine'den Satın Al.
www.csymarine.com
İkinci fotoğraftakiler genelde oto amfi sistemlerinde kullanılıyor. Bunları oto ses sistemi yapan büyük firmalarda bulursunuz. Arama yaparken DC sigorta şeklinde değilde otomatik oto anfi sigortası falan diye aratabilirsiniz. Bunun içinde bir link ekliyorum.
Ben kendi aracımda hibrit bir sistem yaptım. Termikli marin tip sigorta ve kontrol panelini küçük akımların kontrolünde ve düğme amaçlı kullanıyorum. Daha yüksek akım çeken yerlere giderken kablonun en başında yani aküye en yakın kısımda bıçak sigorta paneli (bildiğimiz oto sigortası) koydum. Güneş paneli girişi yada invertere çıkış gibi yerlere ise bu sizin fotoğraftaki oto sigortalarının otomatik olmayanını koydum. Böylelikle sistemin bir çok noktasında sigorta güvenliği sağlanmış oldu. Yanımda bir paket bir kaç farklı amper değerinde yedek bıçak sigorta taşıyorum ki zaten bunlar arabanın kendisi içinde lazım. Zaten ana kontrol ünitesi olan marin tip ünite termikli ve otomatik olduğu için ona ekstra bir yedek taşımaya gerek olmuyor.