Dalyan'ın yeni oto galerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,640
Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi

Abi can sıkacak bir şey yok,yokta arada sinirimiz bozuluyor,neyse deyip geçiyoruz ;D
Beni tanısalar ne olur tanımasalar ne olur,bazı özel sebeblerden dolayı tüm Türkiye'de belirli bir çevre ve çevremdeki herkes tanıyor zaten,dert değil.İnadına yazacağımda kimse heveslenmesin ;D

İşim çok şükür iyi gidiyor,iyide gidecek gibi.Bu gün bir Mercedes 200 elegance kompresör aldım.Sahibi 55 yaşında aracını silerken kalp krizi geçiriyor ve orada can veriyor,1 ay önce.Almanyadan kızları gelmişti aracı bizim oto centere getirdiler en yüksek rakamı ben verdim ve aldım.

Yani demem oki herkesin vadesi belli,zamanı gelen gidecek mutlak gerçeğe.Burada yalan Dünya'da oyalanıyoruz işte.Bende diyorumki şu yalan Dünya'da neysek o olalım.Bakıyorumda 3 kuruşluk menfaat için 5 kuruşluk eğilenler var,ne gerek var?

Buda işte sözünü ettiğim rahmetliğin arabası,sohbet esnasında denilen"gözü gibi bakarmış"onun için ben mala pek değer vermem.Ne demişler"malda yalan mülkte yalan al birazda sen oyalan"yada ona benzer bişey tam aklıma gelmedi ;D

023.JPG

Etiketler

carpediem69' Alıntı:
hayılrı olsun.....
hernekadar düşünmesenizde arada denk gelirse temiz 15 m3 temiz araçların duyurusunu siteden yapıp aracılık ederseniz hem alan kazanır hemde siz.....bu işlerde güvenilir birilerini bulmak kolay olmuyor....
Kalın sağlıcakla .......

m62' Alıntı:
Süleyman Ersaslan (carpediem69) Beyin önerisine katılıyorum. PSA grubu (yüksek tavan) araçların alım-satımını yaparsanız Gezenbilir camiasından mutlaka müşteriniz olacaktır. Ben şahsen güvenilir bir yerden 2008 model 12,13m3 Ducato, Boxer, Jumper almayı düşünüyorum.

Yeni galeriniz hayırlı olsun...

Bu gün ortağım ile bu konuya değindik,talep var ne dersin,diye sordum."Abi düşerse alırız,bakarız sizin karavancılardan alan oldu,oldu.Yok olmadı aldığımız fiyata esnafa veririz,deneyelim"dedi.
Deneyeceğiz,göreceğiz bakalım ;D

Aynı zamanda.Bizim çok bilmişler,entel dantel takımından 2 kitap okuyup kendini feylozof sananlar,2 parça dinleyip kendini başka alemde sananlar,soyutlayanlar çok komiksiniz.İnsan nezaketen de olsa bir hayırlı olsun der!!!Bu nedir,bu nasıl bir şeydir?Anlayamıyorum,yazık!

Yani aslında anlatmak istediğim şey çok basitte anlayacak zeka nerede?İnsanlık görevin senin en azından daha bunun bile farkında değiller.Birde eminimki bişey yazmadıkları için kızdığımı sanıyordurlar.Hayır sizlere kızmıyorum,sadece üzülüyorum...

Selam,
Bu gün Çorlu'ya Fenerbahçe başkanı sayın Aziz Yıldırım geldi.Yeni yapılan Fenerbahçe tesislerinin açılışını yaptı.
Sayın Aziz Yıldırım benim artık idolüm oldu.Sadece Fenerbahçe'li olduğum için değil(Fenerbahçe'den bir futbolcu say deseniz sayamam o ayrı ;D)

Sayın Aziz Yıldırım bu memleketin has çocuğudur,çünkü şu zamanlarda herkes sinmişken,gıgını çıkaramazken hem fetoşa hemde tayyipgillere dikilmiştir aslanlar gibi,helal olsun!!!

Bu memlekete böyle vatan sevdalıları lazım diyorum!

Not-Fotoğraf makinamı getirdim pc ye atarım diye fakat usb kablosunu galeride unutmuşum.Artık görselleri kısmetse yarın atarım.O kadar çok foto çektimki,hem boy avantajını kullandım hemde lcd ekranını çıkarıp aşşağıya eğip kolumla en tepeden tutarak çektim :smiley:

Uzun süredir foruma girmeye fırsatım olmadığından konuyu yeni gördüm.hayırlı uğurlu olsun.Allah bol kazanç nasip etsin. Bu arada aklınızda olursa sevinirim.2010 -2011 audi A4 2.O TDI veya BMW 32O D yada mercedes C serisi arıyorum. tercihen az km li mümkünse hasarsız temiz kullanılmış ,50000 km civarı ,beyaz ve sanruflu otomatik dizel ve hesaplı:smiley: .Hani olurya denk gelirse telefonum 0532 4624579.

Başkan Aziz Yıldırım'ı Seymen'de karşıladıktan sonra yaklaşık 10kmlik yolu konvoy oluşturarak Çorlu'ya geldik.Oldukça görkemli bir karşılama oldu.Daha sonra onlar açılışı gerçekleştirdi,bizim işimiz olduğu için konvoydan sonra iş yerimize döndük.
Hayatımda ilk kez Futbol ile ilgili bir aktivite yapmış oldum.Aslında Futbol,Fenerbahçe bahane,Aziz Yıldırım şahane :smiley:

nevzat' Alıntı:
Uzun süredir foruma girmeye fırsatım olmadığından konuyu yeni gördüm.hayırlı uğurlu olsun.Allah bol kazanç nasip etsin. Bu arada aklınızda olursa sevinirim.2010 -2011 audi A4 2.O TDI veya BMW 32O D yada mercedes C serisi arıyorum. tercihen az km li mümkünse hasarsız temiz kullanılmış ,50000 km civarı ,beyaz ve sanruflu otomatik dizel ve hesaplı:smiley: .Hani olurya denk gelirse telefonum 0532 4624579.

Merhaba Nevzat bey,
Bizde şuan belirttiğiniz özelliklerde araç yok.Sizin için özellikle araştıracağım,bizede düşerse mutlaka haber veririm.Telinizi kaydettim.Hasarlı araçla zaten işimiz yok,en fazla değişensiz sadece bir kaç parçada boya olursa düşünüyoruz.
İyi dilekler için ayrıca teşekkürler.

Galeriye alçıpan ile detaylandırdık,hem geniş bir depo ortaya çıkarttık hemde asma kata ofis yapacağımızdan daha şekilli bir ortam ortaya çıkaracağız.

001.JPG

002.JPG

003.JPG

004.JPG

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR