Dalyan'ın yeni oto galerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,650
Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi

Mustafa bey,iyi dilekler için teşekkürler.Evet o kurt(Fog)gerçekten çok özel,beğeni içinde teşekkür ederim,selamlar.

Etiketler

Selam,

Bu gün biri takas olmak üzere üç araba sattım.Elem tere fiş kem gözlere şiş ;D ;D ;D

İş yeriniz hayırlı olsun.
Çorlu'yu çok iyi bilirim.Çünkü doğma-büyüme oralıyım ;D Şimdilik Aydın'dayız.Bir geldiğimde çayınızı içeriz.Sağlıcakla kalın. ;D

yucel59' Alıntı:
İş yeriniz hayırlı olsun.
Çorlu'yu çok iyi bilirim.Çünkü doğma-büyüme oralıyım ;D Şimdilik Aydın'dayız.Bir geldiğimde çayınızı içeriz.Sağlıcakla kalın. ;D

Nicknamenizden aslında anlamıştım Çorlu ile bir bağlantınız olduğunu(yucel59)59 Tekirdağ plaka kodu.Gelirseniz Çayımızı da içersiniz yemeğimizide yersiniz.Mutlaka beklerim,selamlar.

hayılrı olsun.....
hernekadar düşünmesenizde arada denk gelirse temiz 15 m3 temiz araçların duyurusunu siteden yapıp aracılık ederseniz hem alan kazanır hemde siz.....bu işlerde güvenilir birilerini bulmak kolay olmuyor....
Kalın sağlıcakla .......

carpediem69' Alıntı:
hayılrı olsun.....
hernekadar düşünmesenizde arada denk gelirse temiz 15 m3 temiz araçların duyurusunu siteden yapıp aracılık ederseniz hem alan kazanır hemde siz.....bu işlerde güvenilir birilerini bulmak kolay olmuyor....
Kalın sağlıcakla .......

Süleyman Ersaslan (carpediem69) Beyin önerisine katılıyorum. PSA grubu (yüksek tavan) araçların alım-satımını yaparsanız Gezenbilir camiasından mutlaka müşteriniz olacaktır. Ben şahsen güvenilir bir yerden 2008 model 12,13m3 Ducato, Boxer, Jumper almayı düşünüyorum.

Yeni galeriniz hayırlı olsun...

Selam,
Ancak takastan düşerse ve çokta temiz orjinal bir şey olursa olabilir ama yinede ümit vermiş olmayayım.

İyi günler
Sy Özel
Yeni işyeriniz hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun dileklerimle
Saygılar
Batuhan

Değerli kardeşim hayırlı uğurlu olsun bol kazançların olsun çok sevindim evet birde ps gurubuna ağırlık ver nede olsa karavan dünyasındasın .Birgün yolumuz düşer bir çayını içeriz.Saygılar

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Sy Özel
Yeni işyeriniz hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun dileklerimle
Saygılar
Batuhan

Batuhan bey,tüm iyi dilekler için teşekkürler.Saygı bizden.

58ayhan' Alıntı:
Değerli kardeşim hayırlı uğurlu olsun bol kazançların olsun çok sevindim evet birde ps gurubuna ağırlık ver nede olsa karavan dünyasındasın .Birgün yolumuz düşer bir çayını içeriz.Saygılar

Ayhan abi merhaba,
Abi ps grubu alım satım yapan bir çok firma var Çorlu'da.Bizim nazımız da sözümüzde geçer burada.Buradan araç bulacak arkadaşlara şöyle bir yardımım dokunabilir,araca bakarız fiyatı olsun,durumu olsun ne olduğunu söyleriz.Çorlu tahmininizin üzerinde gelişmiş bir ilçe, kendi ili dahil,(Tekirdağ)bir çok ilden bile çok daha büyük.

"nede olsa karavan dünyasındasın"demişsin. Abi yapma Allah aşkına,ben karavan dünyasına kabul edildiğimi düşünmüyorum karavan sahibi olmama ve bu sitede olmama rağmen,aptal değilim (abdalım)Ayrıca kabul edilmiş bile olsam ben kabul etmem bu durumdayken en azından ;D
Son kararımı ve düşüncemi yapılacak ilk etkinlikte vereceğim,acaba benmi yanılmışım yoksa halklımıymışım?Göreceğiz bakalım.
Daha çok ekmek yemek lazım diyorum,selamlarımla.

Sıkma canını seni hekes bu karavan siterinden tanıdı onun içinde sen bizle beraber bu yollarda olacaksın buralara yazmasansa gene karavanla yollarda olacağız .Önce iş geliyor ona bakalım .Saygılarımla

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR