Dalyan'ın yeni oto galerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,676

dalyan

Zirve
Herkese selamlar,

Evet sevgili karavan sever dostlar,daha öncede serbest muhabbet'tede belirtmiş olduğum oto galerimizi bu günden itibaren resmen açmış olduk.
Oto galerimiz,Çorlu oto center de,olurda yolu düşen olursa en azından bir çayımızı,kahvemizi içmeye beklerim.Bu duyuru kesinlikle reklam amaçlı olmayıp sadece sevenlerim ve sevdiklerim ile paylaşacağım bir haberdir.Zaten satış portföyümüzdeki araçlarımız binek türü araçlardır ;)
Merak edenler sahibinden.com daki mağazamız için,İrem otomotiv,Çorlu diye arama yaptırırlarsa karşılarına çıkarız :smiley:
Şimdi oto galerimizin görsellerini paylaşalım.

001.JPG

002.JPG

003.JPG

005.JPG

006.JPG

Etiketler
Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi

Ertan bey yazılarınızı zevkle takip etmekteyim iş yeriniz için hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar nasip olsun saygılarımla..

buzgibi01' Alıntı:
Ertan bey yazılarınızı zevkle takip etmekteyim iş yeriniz için hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar nasip olsun saygılarımla..

Çok teşekkürler,saygı bizden olsun.

Oto Center Çorlu'da açılalı henüz çok yeni,yaz ortalarında açıldı.

035.JPG

036.JPG

037.JPG

038.JPG

039.JPG

Bu son görseller ile,(şimdilik)sayfamızı sonlandırıyoruz.Yeni gelişmelere bu sayfadan devam ederim.

Dostum,ortağım Barış bey ile.Barış çok çalıştı ve çok yoruldu(benim çalışıp yorulmadığım düşünülmesin lütfen) bunu gözlerinden anlayabilirsiniz :smiley:

040.JPG

041.JPG

042.JPG

043.JPG

044.JPG

ertan abim;allah cc hayırlı işler bol, bereketli ve helal kazançlar nasip etsin inşallah.sizleri takip ediyoruz ve güzel günlerin sizin olmasını diliyoruz.ortağınızla daha güzel işlerde devam edersiniz inşallah...

Özay kardeşim,İnşallah duaların kabul olur.Seni seviyoruz,her art niyetsiz ve kalbi temiz,fesat (kıskanç)olmayan, egosunu nefsini yenmiş,aşşağılık kompleksi olmayan herkesi sevdiğimiz gibi.Selamlar.

Sayın Ertan ve Barış Beyler
Cennet bahçenizde hayırlı işler bol kazançlar dilerim.yolum düşerse mutlaka üğrarım.selamlar.

EFEF' Alıntı:
Sayın Ertan ve Barış Beyler
Cennet bahçenizde hayırlı işler bol kazançlar dilerim.yolum düşerse mutlaka üğrarım.selamlar.

Faruk bey,iyi dilekleriniz için candan teşekkürler.Yakın sayılırsınız,İstanbul'da bir yerden bir yere gidene kadar geçen zamandan daha az zamanda Çorlu'ya gelinir.(Kınalı,Mahmutbey 2 gişe arası en fazla yarım saat)mutlaka beklerim,selamlar.

Bu gün Çiftliğe gidip karavanı getirdik eşim ile birlikte.Sonrasında ise hanımın amcası Çorlu'dan İstanbul'a taşınıyor o neden ile evinin bahçesinde baktığı Kurt köpeğini bize hediye etti,tam bir canavar :smiley:Gittik köpeği almaya,alışsın diye ben yiyecek şeyler verdim ve benim kokumuda aldıkdan sonra galeriye getirdik,dükkanın arkasına bağladık.
O bahçedeki canavar,bizim galeride nasıl masumlaştı anlatamam,sanırım doğduğundan beri yaşadığı yerden ve amcadan ayrılacağını sezdi.Benim önceki köpeklerim çalınmıştı bu ilaç gibi geldi,başında toplandık saatlerce köpeği izledik :smiley:Neyse görselleyelim bakalım.

008.JPG

010.JPG

018.JPG

017.JPG

Ertan bey,

Ekmek tekneniz size ve Barış beye hayırlı ugurlu olsun..Allah utandırmasın...

İsmail abim benim,eyvallah abim sağol varol ama hep ol :smiley:

Abi Avrupa'ya giderken illaki buraların çok yakınlarından geçeceksiniz,bak gelipde yengem olsun,kızımız olsun en azından bir yemeğimizi yemeden,acı kahvemizi içmeden geçip gitmeye kalkmazsınız inşallah.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR