ercumentoflas
** insan hayatta şanslı olacağına şansız olmasın
Bütçe gereği gündelik hayatta ve off road gezilerde aynı aracı kullanmak zorundayım.Hondamı satıp bunu eşime verip xj alalım derken kaçırdık. Zaten içimde şüphelerde vardı. Ayda geziler hariç minumum 2500-3000 km yapıyorum terios gazla 170 civarı yakıyor xj veya grand yada lr dersek 350 atda minumum 500 ytl fark onla teriosa modifiye yapayım onla ekonomik keşif turları atayım diye düşündüm hatta yeni bir digital makina bile aldım kodak 10x 6940.Burada yapmak istediklerim konusunda yardımlarınızı ve yaptıklarımı sunmak istiyorum. Öncelikle yapmak stediklerimi sıralayayım fikir ve yardım mesajarınızı bekliyorum
1. Standart 205 70R15 lastikleri Yokohama Go12 -- 215 75 R 15 ile değiştirip azda olsa aracı yükseltmek
2. Şnorkel bununla ilgili kendim yapmakla ilgili düşüncelerim var safariden sadece kafasını almak istiyorum.Zaten safaride ve internette teriosa uygun snorkel set bulamadım bilen varsa sevinirim.( Ama youtubeda bir sürü snorkelli görüyorum)
3. Vinç ve dolayısıyla tampon modifikasyonu
4. Orta diferansiyel kilidi var birde bulup uydurabilirsem arkaya içerden kumandalı ox gibi bir kilit istiyorum
5. Üst sepet ve aydınlatma
Bunlarla herhalde en üst düzey olmasada b sınıfı gezilere katılabileceğimi düşünüyorum
1. Standart 205 70R15 lastikleri Yokohama Go12 -- 215 75 R 15 ile değiştirip azda olsa aracı yükseltmek
2. Şnorkel bununla ilgili kendim yapmakla ilgili düşüncelerim var safariden sadece kafasını almak istiyorum.Zaten safaride ve internette teriosa uygun snorkel set bulamadım bilen varsa sevinirim.( Ama youtubeda bir sürü snorkelli görüyorum)
3. Vinç ve dolayısıyla tampon modifikasyonu
4. Orta diferansiyel kilidi var birde bulup uydurabilirsem arkaya içerden kumandalı ox gibi bir kilit istiyorum
5. Üst sepet ve aydınlatma
Bunlarla herhalde en üst düzey olmasada b sınıfı gezilere katılabileceğimi düşünüyorum