Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,870
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

çok güzel bi albüm olşumaya başladı fotoların devamı diliyorum saygılarım

Etiketler

Merhaba

bir kac ( yeni ) cekilmis kareler [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

31131769.jpg

9b0ab16e.jpg

ABCD0001.jpg

turgut kardeşim ferozan gayet güzel gözüküyor .resimlerde mükemmel camura devammı tamammı. 8) 8)

turgut abi araban güzel çağmurlanmış senden devamını bekliyoz :D

ben şimdi bir kaç tane ekliyorum inşallah devamı gelir saygılarımla :D

14032010518.jpg

14032010519.jpg

14032010520.jpg

euk52khzgr66vd35m6j.jpg

iadc4ts4gfbinm6ygefp.jpg

tayfun bey bizim arkadaş resul o herkes giderken mersine o gidio hep tersine kader.

Salih abi ,

Elbet Yola ve camura devam. burada onemli olan ekip.ve ekip mukkemell. durana ask olsun ...Bu arada aramizda olmayan degerli
FEROZA kullanicilarinida en yakin zamanda aramizda gormek dilegimle,,,

Saygilarimla

Tge.

Tayfun bey,

Ysasadigimiz adrenalin umarim sizi korkutmamistir ;D. Salih beyin lastikleri sizinkilerden ve masallah nazar degmesin ..benim MT lastiklerimle gectigim yerden aynen kendiside arkamdan beni takip ederek hic problemsiz gelip gectigini bizzat sahit oldum . Yane bu durumda artik sizide aramizda gormekten buyuk mutluluk duyacam.

saygilarimla

Tge.

Sevgili Turgut (TGE) senin tam donanımlı aracaın olmasa o çamurlara o kadar kolay dalamayız...
olduki bir yerde batıp kaldık çekip çıkartırsın diye sana güveniyoruz.... :smiley:

Merhaba ,

Sevgili Fero ne demek ask olsun sana .... elbette biz bir ekibiz. herzaman ve her yerde. beraberiz.

Tge. ;)

Selamlar,
Her nekadar ailem genişlediği için bebek ve eşyalarıyla Feroza ma sığamadığım için yeni bir araç aldımsada satmaya henüz kıyamadığım Ferozamın birkaç fotosu...

4.jpg

DSC00025.jpg

DSC04742.jpg

DSCN1466.jpg

bu arabayla böyle geziler yapıp zevkine vardıktan sonra tatması baya zor olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR