Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,258

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

koroglu1414' Alıntı:
Benimki'de kayboldu,silindi gitti :smiley:
Ne fark ederki-feroza yazıyor..
doğru ,zaten farkı gösteren feroza olması, yoksa daihatsu arasan bir sürü var :smiley: , dinden çok mezhebe önem verir ya kimileri, bizimki de aynı hesap ;D ;D

yapacak usta ladacıysa çürük işlerinden de iyi anlar sıkıntı olmaz :smiley: , ama abi sen komple boyama deyince aklım takıldı, acaba parça boya yaptırınca, diğer kısımlar pasta ciladan sonra yine sırıtır mı? sonuçta 16 senelik boya üstündeki ,

şöyle bir fotoğraf var ama ne kadar doğru bilmem

tn_Lucille_89_Mustang_017.JPG

Hımm..
alican kardeşim,zati boya metalik değil kolay olur boyaması,sanki seninki biraz mat duruyor gibi,tam boya iyi olur aslında ama,cebin"maddiyatın"daha iyi bilir...

yarın boyacıyla konuşucam, kaskom da var benim şimdi aklıma geldi, eğer kaskoya sokabilirsek komple boyatırım vallahi, bir kısmını karşılasa da yeter

alican plakalığın ölcüsünü al reklamcıya arabayla git orada o daha iyi ölcüm yapar daihatsu yazısını yazdır birde transfere yapıştırt yazıyı daha sonra 2000 numara zımpara ile silik olan yazıyı zımparala sonrada acık gümüş olan sprey boya ile boya 2 saat sonrada yazıyı ortalayıp yapıştır bastırarak sonrada koyu olan yeşil veya gırı sprey boya ile tekrardan boya 1veya 2 saat sonrada yapıştırdığı yazıları cıkart al sana orijinal daihatsu yazısı kafana takma oldu bitti say hadi iş başı.

koroglu1414' Alıntı:
Duvara vur öyle git ;D ;D

ben de yan yatırmayı düşünmüştüm, o da olur ;D ;D

salihdalci' Alıntı:
alican plakalığın ölcüsünü al reklamcıya arabayla git orada o daha iyi ölcüm yapar daihatsu yazısını yazdır birde transfere yapıştırt yazıyı daha sonra 2000 numara zımpara ile silik olan yazıyı zımparala sonrada acık gümüş olan sprey boya ile boya 2 saat sonrada yazıyı ortalayıp yapıştır bastırarak sonrada koyu olan yeşil veya gırı sprey boya ile tekrardan boya 1veya 2 saat sonrada yapıştırdığı yazıları cıkart al sana orijinal daihatsu yazısı kafana takma oldu bitti say hadi iş başı.

teşekkürler abi, haftaya ilk işim o olucak

bugün arabayı makaslara kavis verdirerek yükselttirdim ama lastikler ufacık kaldı, eski 78 cm olan çamurluk mesafesi 88 cm oldu sonra 86 ya düşürdük, önü yükseltmeye vakit kalmadı maalesef, şu an önlerle arka arasında 7-8 cm fark var, ama araba inanılmaz yumuşadı. Yaptıran pişman oluyo gibi şeyler duyuyorum umarım pişman olmam

eski hali

fotoğraf0606.jpg

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0561.jpg
    Fotoğraf0561.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 295

Olur,olur..
Hemide güzel olur..
Ben'de takoz ile kupayı yükseltmeyi düşünüyorum;ön çamurluklara sürtüyor :smiley:

koroglu1414' Alıntı:
Ben'de takoz ile kupayı yükseltmeyi düşünüyorum;ön çamurluklara sürtüyor :smiley:

abi sen torsiyonlardan da yükseltmiştin sanırsam, takoz da koyunca amortisör boyu yetecek mi?

bir de bişey sorucam, şimdi makasları eşit ölçüde kavis verip taktık ama araba yine yamuk duruyor, sağ taraf daha alçakta, gerçi kavis vermeden önce de yamuk duruyordu ve makasların kavisi yine aynıydı, geriye torsiyon çubukları mı kalıyor ayar yapılacak?

acaNn' Alıntı:
abi sen torsiyonlardan da yükseltmiştin sanırsam, takoz da koyunca amortisör boyu yetecek mi?

bir de bişey sorucam, şimdi makasları eşit ölçüde kavis verip taktık ama araba yine yamuk duruyor, sağ taraf daha alçakta, gerçi kavis vermeden önce de yamuk duruyordu ve makasların kavisi yine aynıydı, geriye torsiyon çubukları mı kalıyor ayar yapılacak?
Aynen kardeşim,torsiyon çubuklarından düzeltilecek.
Aman dikkat,ben torsiyon çubuğundan gerdirirken bir tanesini kırdım,kurşun gibi fırıyor :(arabanın taban saçını deldi,bir tarafına fırlamasın..

daha önceden de muhabbeti olmuştu, ben hayatta dokunmam , sıkıntı çıkarsa çemkirecek adam olsun diye ;D,,

bu yükseltme işi bir bitse direk boyaya veriyorum, boyacı komple boyarız kaskodan sıkıntı olmaz dedi, nasıl bir kılıf uyduracak merak ediyorum. 16 senedir kasko yapıyoruz arabaya sonunda bir işe yarayacak , bir araba parası vermişizdir şimdiye kadar :D

acaNn' Alıntı:
daha önceden de muhabbeti olmuştu, ben hayatta dokunmam , sıkıntı çıkarsa çemkirecek adam olsun diye ;D,,

bu yükseltme işi bir bitse direk boyaya veriyorum, boyacı komple boyarız kaskodan sıkıntı olmaz dedi, nasıl bir kılıf uyduracak merak ediyorum. 16 senedir kasko yapıyoruz arabaya sonunda bir işe yarayacak , bir araba parası vermişizdir şimdiye kadar :D
Ben kendi işimi kendim yapmayı severim arkadaş ;D bir'de motor kısmına el atsam çok daha iyi olacak :smiley:

koroglu1414' Alıntı:
Ben çok yerine daldım zati ;D bir motor işi kaldı,heheheeee..

biz ferozayı yine söktük blok değiştiriyoruz,blok boydan boya çatlak çıktı yağa su karışmasının sebebi oymuş ;D ;D çatlamasının sebebini babam benim sıcak motorla suya girmek olarak beni suçladı ama ondan değil kışın antifriz koymamaktanmış :-\ kışın ufak olan çatlak ısındıkça açmış yürümüş gitmiş burdan köye yol olmuş ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR