Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,234

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

arabanın kasası da genişledi ondan iz açıklığı çok belirgin olmadı ;D

ama şu durumda flanş olunca çamurluklara sürtmez mi?

Fotoğraf0573.jpg

acaNn' Alıntı:
arabanın kasası da genişledi ondan iz açıklığı çok belirgin olmadı ;D

ama şu durumda flanş olunca çamurluklara sürtmez mi?
Muhtemelen sürtecektir,benimkinde dodik yok,fakat önler sürtüyor davlumbaza ve öndeki tampondaki plastiklere..

salih abi dodik istiyordu ona satarım belki ;D,şaka bir yana zaten bu aralar yine kaşıntı bastı, tampon dodik hardtop karter koruma falan hepsini boyatıyorum,1 kapı ve tampon zaten boyanacaktı, hazır el atmışken diğer kısımlar da boyansın dedim, kimi oraları da arabanın rengi yap diyor ama gümüş gri yapıcam sanırım, önerilere açığım :smiley:

Bende boyatayım diye düşünüyordum bu aralar,sonra erteledim :smiley: can sıkıntısından öndeki koruma demiri tekrar taktım..

ben boyatiyim de yeni görüntüsü size de gaz verir belki ;D , boyacı 1 haftayı bulur dedi ama ondan daha vermedim , uygun zamanı kolluyorum

acaNn' Alıntı:
ben boyatiyim de yeni görüntüsü size de gaz verir belki ;D , boyacı 1 haftayı bulur dedi ama ondan daha vermedim , uygun zamanı kolluyorum
Benimkinde işçilik yok denecek kadar az,herşey dahil 750 lira istedi arkadaşım :smiley: ama kararsız kaldım yinede..
Sizinkini görelim boyadan çıkınca,düşünürüm ozaman ;D

cevdet abi komple boyadan mı bahsediyorsun? öyleyse fiyat mükemmel.

ben 2 tane tanıdığa gittim biri 850 biri 1000 tl dedi, sonra hiç tanımadığım birine gittim 1100 tl fiyat verdi ama altına siyah boya da atıp tamponlara da krom vida kullanacakmış öyle küçük şeylere bile dikkat ettiği için ona boyatıcam sanırım, haa bir de adamın yerinde bekleyen arabaların ford mustang, audi a4 tarzı pahalı arabalar olmasının da etkisi var tabi :D

acaNn' Alıntı:
cevdet abi komple boyadan mı bahsediyorsun? öyleyse fiyat mükemmel.

ben 2 tane tanıdığa gittim biri 850 biri 1000 tl dedi, sonra hiç tanımadığım birine gittim 1100 tl fiyat verdi ama altına siyah boya da atıp tamponlara da krom vida kullanacakmış öyle küçük şeylere bile dikkat ettiği için ona boyatıcam sanırım, haa bir de adamın yerinde bekleyen arabaların ford mustang, audi a4 tarzı pahalı arabalar olmasının da etkisi var tabi :D
Evet,komple boya,iki renk var biliyorsun benimkinde..
Aslında işçiliği kolay bizim araçların zira,hardtop sökülünce ne kalıyorki ;D
+ ne kadar boya yer?bilmiyorum gerçi..
Fakat boya işi pahalı iş bu arada..

bence komple boyaya 2 kilo yeter, boyanın kilosu zaten olsun olsun 100 hadi çok kaliteliyse 150 lira ama kaporta işçiliği zor gibi geldi bana, tamponlar sorun değil ama dodiklere kim bakarsa baksın hemen suratı değişiyor adamların.

ya kaporta işinden dolayı fazla tutuyor ya da kazıklanıyorum :smiley:

kaportada yapılacaklar: sağ kapı ezik, marşipyeler, 1 dodik , ön-arka tampon.

boya: sunroof-hardtop,4 dodik, ön arka tampon, taban, çeki demiri-karter koruma- demir tampon vs., sol kapı ,marşipyeler,ön panjur,kapı içleri -kaput vs. de rötuşlar yapılacak+ pasta cila

fırın boya yapılacak ama yine de fiyat fazla geldi yahu ;D , 750 800e kurtarırım diyordum halbuki

acaNn' Alıntı:
bence komple boyaya 2 kilo yeter, boyanın kilosu zaten olsun olsun 100 hadi çok kaliteliyse 150 lira ama kaporta işçiliği zor gibi geldi bana, tamponlar sorun değil ama dodiklere kim bakarsa baksın hemen suratı değişiyor adamların.

ya kaporta işinden dolayı fazla tutuyor ya da kazıklanıyorum :smiley:

kaportada yapılacaklar: sağ kapı ezik, marşipyeler, 1 dodik , ön-arka tampon.

boya: sunroof-hardtop,4 dodik, ön arka tampon, taban, çeki demiri-karter koruma- demir tampon vs., sol kapı ,marşipyeler,ön panjur,kapı içleri -kaput vs. de rötuşlar yapılacak+ pasta cila

fırın boya yapılacak ama yine de fiyat fazla geldi yahu ;D , 750 800e kurtarırım diyordum halbuki
Seninkinde epey işçilik varmış :smiley:benim sadece arka sol çamurluk ağızı lastik fırlamasından dolayı ezik ve her iki tarafta birazcık çürük var,bunun dışında macun atmışlar ön farların olduğu köşelere onlar kazınacak + arkadaş bizim gruptan,ladacı.

bu arada şu daihatsu yazısı da silindi sayılır, gözümü çok rahatsız ediyor.arabanın ne marka olduğu belli değil arkadan, Toyota falan mı yazdırsam ;D

IMG_5791.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR