Dağyenice Off-Road Gezisi (13 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dino967 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,859
Ynt: Dağyenice Off-Road Gezisi (13 Aralık 2008)

:smiley:

Resize of ekle 029.jpg

Resize of ekle 030.jpg

Resize of ekle 032.jpg

Etiketler

ilk fırsatta videolarıda yükleyeceğim :smiley: Harun ellerine sağlık ;)

Resize of ekle 059.jpg

Resize of ekle 060.jpg

Resize of ekle 065.jpg

Paylaşım için teşekkürler. Yeni gezilerimizin ilk açıldığı yere taşıdım gezinizi. Burası vitrindir. 1 ay sonra Marmara bölgesine geri taşınacaktır.

Teşekkürler Uğur Bey, forum kullanımını henüz çözmüş sayılmam,hatamız olursa anlayışınızı rica ediyorum :smiley:

Güzelce eğlenmişiniz maşallah suzuki dostluğu işte ;)

damast' Alıntı:
Güzelce eğlenmişiniz maşallah suzuki dostluğu işte ;)

Şimdilik mevcutlar bunlar ama üstat bilirsin offroad sevdalıları marka ayrımı yapmazlar pek,her aracın işlevi yeteneği farklı :smiley:İmkan olursa bekelrim her zaman haritasını verdiğim parkur kısa fakat eğlenceli,eminim fronti de büyük keyif alırdı(uzun şasi araçların da keyif alacağı bir parkur) :smiley:Sevgi ve selamlar...

http://s434.photobucket.com/albums/qq64/dino967/?action=view&current=Resim059.flv

http://s434.photobucket.com/albums/qq64/dino967/?action=view&current=ekle044.flv

http://s434.photobucket.com/albums/qq64/dino967/?action=view&current=ekle057.flv

http://s434.photobucket.com/albums/qq64/dino967/?action=view&current=2008-12-1317-50-59.flv

şu son video süper yawww parkurda gerçekten zorlu yerler varmış..ama Bursa ekibi engel tanımaz kesinleşti...

ALİ kardeşim samarainin hakkını veriyon tün arkadaşlara gönülden kutluyorum iyi sizleri tanımışım

isimlerinizi tek tek yazmıyorum alınmayın dostlarım

feyzullah efe' Alıntı:
ALİ kardeşim samarainin hakkını veriyon tün arkadaşlara gönülden kutluyorum iyi sizleri tanımışım

isimlerinizi tek tek yazmıyorum alınmayın dostlarım

samu değil o ninja ninja:smiley:

Geçtiğimiz c.tesi gecesi 24:00 da parkurdaydık,çıkış noktası aynı ancak bu rota da 45 derece eğim gördük,ıslak zeminde tamamlanması çok zor bir parkur,adrenalin had safhadaydı,mangalı yakacak düzlük bile bulamadığımızdan,yiyenbilir kısmı pas geçildi 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR