Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu akşamlık bu kadar,Sedat Bey'in photobucket in hacklendiği bilgisinden sonra,videoları sıkıştırma programı bilmediğimden önerisi olan arkadaşlarımın yardımlarını rica ediyorum.Selam ve sevgilerimle
Erdin Bey, fotolar için teşekkürler ama buralar nerelerdir, gezi süresi, alınan KM vb bilgiler nedir?Bunları da paylaşırsanız sevinirim. Ben Google'dan arayıp Dağyenice'nin Çatalca'da olduğunu öğrendim ama detay lütfen.
Öncelikle tebrik ve teveccühte bulunan tüm dostlara teşekkürler ediyorum.Vakit darlığından maalesef her detayı aynı zamana yetiştiremedim.Bir sonraki mesjımda google earth fotosu ile detaylandırmaya çalışayım.
haritada işaretli noktalar görüntülerde de görebileceğiniz yerler,sözkonusu mahal Bursa merkezden hareketle 20-25 dk. da ulaşılabilecek bir güzergah.imkanı olan arkadaşlar için googleearth bakış yüksekliğini arttırdığınız zaman Bursa/Doğancı Baraj Gölün den başlayıp doğu-batı yönünde dört baraj gölü ve nihayetinde Uluabat(Apolyont) gölünün yeraldığını göreceksiniz.Ayva İni(mağaracı dostlar bilir) bahsettiğim bu güzergahın batı ucundadır.parkurun özelliği mevsimine göre standart araçlardan-A sınıfı araçlara kadar oldukça tatminkar koşullar sunmasıdır.İstanbul dan yolu Bursa'ya düşen arkadaşlar,günübirlik bile gelmiş olsalar,çok kısa sürede keyifli bir parkur atabilirler.hafta sonları motocross tutkunu arkadaşlarla sıkça karşılaşırız.zamanın kısıt teşkil etmediği durumlarda parkur şehrin doğusunda bulunan Cumalıkızık Köyü'nden başlatılabilir.Sevgi ve selamlarımla...
waay kardeşim samurai nin neler yaptığını bilenler biliyor,vitara poz olsun diye yapılmadı ama o gün limitleri test ettik biliyosun.arkamda samurai olmasa o çamura öylesine dalmazdım inan : ) fotoğrafa bak ve lütfen iyi düşün : )
Fezullah(Efe) dostum katılabilseydi niva da açardı kendini köfteleri görsün de bidahaki aksiyonu kaçırmaz belki.hem gezenbilir,hem yiyenbilir,hem de çekenbilir ;D