Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,464
Teşekkürler Niyazi bey..
İnşallah..

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
İsmail bey, DAĞ ASLANI ile nice güzel günler diliyorum.Hayırlı uğurlu olsun, güle güle keyifle kullanın.
Türkülerle kalın,sağlıkla kalın.

Etiketler

hayırlı uğurlu olsun aynı kasanın p40 motorlusu var akadaşımda ben alt yapısı bu kadar sağlam bir araç görmedim birde arazi vitesinin geçişleri son model araçlardan daha rahat kolay kolay kırılıp kopacak bi araba değil

Bu arada..araç Hidrolik direksiyon,hidrolik debriyaj ve hidrolik şoför koltuguna sahip.Önler disk fren arkalar kampana.Klima yok.
şimdi diyeceksiniz ki..hepsi tamam da hidrolik koltuk nasıldır ;D ;D

Hani mercedes otobüslerde şoförler o kadar kasisli yollarda çok hoş bir salınımla gider ya..bu koltuk ta öyle..Hiç yoldaki engebeleri sanki hissetmiyorsunuz..yan tarafta kilo ayarı butonu var.Onu yapınca keyfe bak artık... :D :D :D :D

Teşekkürler Şahin bey..Deneyip görecegiz...öyle oldugunu biliyorum ama bakalım.. :smiley:

sahin05' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun aynı kasanın p40 motorlusu var akadaşımda ben alt yapısı bu kadar sağlam bir araç görmedim birde arazi vitesinin geçişleri son model araçlardan daha rahat kolay kolay kırılıp kopacak bi araba değil

Şu anda iç tamamen soyuldu..Hiç çürük yoktu..Toyota Land Cruiser LJ70 imie yaptırdıgım gibi hem paslanmaması ,hem ses ve yalıtım için 2 kat malzemeyle kaplanmaya başladı..
Cumartesi günü teslim alırım sanırım.Fotografları ayrıca paylaşacagım..

Dag Aslanı (35).JPG

Teşekkürler Arif bey..

-ilk etapta ön-arka tampon

sonra

-vinç

sonra

-snorkel....bu kadar..

ben sepet dalkıran v.s yapmayacagım buna...sade cdaha iyi oluyor arazide...Olmazsa olmaz iyi lastik ve

vinç...gerisi teferruat. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.