Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,422

Etiketler
Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

bu aracı yakından takip ediyorum şöyle genel olarak baktığımda kimi alaşağa kimide çok övüyor görüyorum yakıt durumundan ne yakıyor.Yedek parça ve servis bakım ücretleri ne kadar test sürüşlerini izliyorum çok hoşuma gitti vergisi düşük deniliyor yakından takip altındayım duster kullanıcılara da güle güle kullansınlar diyorum

bence bugüne kadar ki en tarafsız test yazısı olacak. gazeteden kupon biriktirir gibi dört gözle bekliyoruz !!! ayrıca bu sayfaya gezenbilir yönetimi ekstra reklam almalıdır !!! ratingler tavana vuracak eminim.

Merhaba Sedat,

Yol 'da sorun olacağını sanmıyorum hele özellikle şehiriçi karda buzda yerinden hareket edemeyenler için özlenen ekonomide bir ihtiyaç giderici olabilir. Fakat yol dışı performans ???? merak ettiriyor. Tabiki de amaç off-road değil ama şöyle yol dışında hafif çamurlu karlı veya kum zeminde ne yapabiliyor bu arkadaş merakla bekliyorum.

Son günlerin en çok merak edilen konusu ve tam anlamıyla bu işi bilenlerin yapacağı tarafsız bir test sonucu olacaktır. Bekliyoruz...

Test yazısının çıkması için kendi kitabımızın çıkmasından daha çok sabırsızlanıyoruz :smiley:

İyilik , seyirlik olsun dedik test sonucu bekliyoruz. Müsbet çıkar inşallahda bir oğlumuz daha olur :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR