Dacia Duster Yükseltme 3cm H&R Yay

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,137

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
11-2.jpg

22-2.jpg

33-1.jpg

44.jpg

55.jpg

66.jpg

77.jpg

88.jpg

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Yükseltme 3cm H&R Yay

Kaner Bey harika bir iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık. Duster'ı yayla yükselten ilk kişisiniz herhalde. Lastikleri de büyütmeyi düşünüyor musunuz? Yayları Türkiye'den mi temin ettiniz? Size maliyeti ne oldu? Çok soru sormadık umarım :D

ümiterkan' Alıntı:
Kaner Bey harika bir iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık. Duster'ı yayla yükselten ilk kişisiniz herhalde. Lastikleri de büyütmeyi düşünüyor musunuz? Yayları Türkiye'den mi temin ettiniz? Size maliyeti ne oldu? Çok soru sormadık umarım :D

ümit bey merhaba , tr de duster ı yükselten ilk kişiyim sanırım , şu anda araca uygun lastik seçimi kaldı , yayları yurtdışından kendim getirdim

kaneruslu' Alıntı:
ümit bey merhaba , tr de duster ı yükselten ilk kişiyim sanırım , şu anda araca uygun lastik seçimi kaldı , yayları yurtdışından kendim getirdim

Almanya'dan aldınız herhalde Kaner Bey. Hangi ölçüde ne tür lastik takmayı düşünüyorsunuz?

-yaylar çok ince değilmi?
1 inch değişiklik lastikte nasıl bir ölçüye imkan veriyor?
değermiki araçla oynamaya?

araç yükseltme yöntemleri ve lastik büyütme kararları çok hassas ve teknik bilgi isteyen konular..bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler..konuyu takipteyim...Ben de bir iki ay içerisinde 4x4 dizel bir duster almak istiyorum..tüm forumları okudum, negatif eleşitirllerde çok haksızlık yapılıyor ve subjektif yaklaşılıyor. Araçtan beklentiler, teknik özellikler, işlevsellik, kullanım, parça servis, vergi, yakıt ekonomisi, fiyat gibi parametreleri toplam göz önüne aldığınızda en iyi seçenek olduğu görülüyor. Şu anda ikici eli de oluşuyor gibi görünüyor. Türkiyede ucuz parça ve servis olan her aracın 2. elinde sorun olmaz. Her renault servisi baktığına göre yolda asla kalmassınız. Görüşmek üzere, iyi günler..

;) Merhaba herkese,
Uzun zamandır yazmayı düşündüm, ama araç hazır olsun ve sizlere resim göndereyim istedim. 5 cm. yüksekliği ile, warn vinç takılı, ATR lastikli ve diğer modifikasyonlarıyla 136 BG. bir araç bitiyor.
Sonuçları paylaşacağım .
selamlar

offroadHMS' Alıntı:
;) Merhaba herkese,
Uzun zamandır yazmayı düşündüm, ama araç hazır olsun ve sizlere resim göndereyim istedim. 5 cm. yüksekliği ile, warn vinç takılı, ATR lastikli ve diğer modifikasyonlarıyla 136 BG. bir araç bitiyor.
Sonuçları paylaşacağım .
selamlar

Amanın amanın :eek: süper bir haber valla :smiley: Sabırsızlıkla bekliyoruz sevgili OffroadHMS.

offroadHMS' Alıntı:
;) Merhaba herkese,
Sonuçları paylaşacağım .
selamlar

En çok da vinci nasıl taktığınızı merak ediyorum ;)

Multi mount olacak. Yani sökülür takılır, hem öne,hem arkaya uygulanabilir. Böylece ön aksın üzerine sürekli ağırlık etkiside olamayacak. Yani şehir içinde bir pim ile sökülerek çıkarmak mümkün.. sanırım önümüzdeki hafta sonu herşey bitecek!

offroadHMS' Alıntı:
Multi mount olacak. Yani sökülür takılır, hem öne,hem arkaya uygulanabilir. Böylece ön aksın üzerine sürekli ağırlık etkiside olamayacak. Yani şehir içinde bir pim ile sökülerek çıkarmak mümkün.. sanırım önümüzdeki hafta sonu herşey bitecek!

Çok pratik bir çözüm. Yeni proje yapma veya muayene sıkıntısı da olmamış olur.

Lastikler takıldı araç 2cm daha yükseldi , toplamda 5cm yüksek bir duster oldu ,vinç uygulaması için çalışıyoruz yakın zamanda bitirecez

kaneruslu' Alıntı:
Lastikler takıldı araç 2cm daha yükseldi , toplamda 5cm yüksek bir duster oldu ,vinç uygulaması için çalışıyoruz yakın zamanda bitirecez

Projenin bitmesini bekliyoruz Kaner Bey :smiley:

hadi bakalım hayırlısı off roodçu duster formunu açtığımda herkes benimle dalga geçmişti bak demekki düşünmek bile yetiyormuş gerçekleşmesi için.
bunların olacağını biliyorumdum sabırsızlıkla bekliyorum resimleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR