Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tnyk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,780
Ynt: Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

evet 2012 yılı başında benzinli 4x4 versiyonu türkiyede satıştan kalktı ona alternatif 4x2 orjinal lpg li ve 90 bg dizel geldi lakin 2013 yılında otomatik şanzıman gelecek muhtemelen tekrar 1,6 benziliye yapacaklar benim tahminim bu çünkü avrupada 2000 motor otomatik 4x4 modeli var ama renault markasıyla var muhtemelen türkiye ye 1,6 dacia olarak uyarlayacaklar.

Etiketler

arkadaşlar şu klima işini araştıyorum istanbulda eger uygun olursa alıcam ...tabı bızım mımar arkadastan fırsat bulursam :smiley:))))) yoldamıdır acaba :smiley:) edırnede su anda full 1.5 dcı 4x4 var ama test aracı satılıga cıkarmıslar arac ama 40 bın gıbı bır rakam ıstıyorlar ve 48 bın km de ... bu aydındakı arac ıyı ama lpg sı celıkjantı lastıgı kliması derken baya yekun cıkartıcak gıbı gozukuyor...bakalım allah hakkımızda neyse hayırlısı onu versın...

klima+çelik jant 2500 tl serviste, sanayide 1800 tl civarı yapılıyor. 32000 üzerine 2000 tl harcama ile 34000 tl ye sıfır, 4x4 araç..harika fiyat..

mimar arkadaşim sen gıt bak bakalım almazsan eger haber et ben almaya nıyetlıyım .klima olayını hallettım ıstanbulda.senden haber beklıyorum olumlu yada olumsuz .tesekkurler şimdiden ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR