Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tnyk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,777
Yaw 30 tl ye sıfır 4x4 alcak vatandaş. Düşünülmez bile. klimayı lastikleri bırak arabada kapı tavan olmasa yine alınır. 30 tl ye alınabilecek aracların listesine bir bakın. ford fiestanın en düşük versiyonuyla başlıyordur muhtemelen.

Etiketler

Bu işte bir iş var..arkadaş kafa buluyor sanırım. 4x4 105 bg benzinli diye model yok..sıfır araç 32 bine hiç yok..arkadaş bana bundan bulursa hemen 10 tane alırım..)

s.forester arkadasım tabıkı kendı aracımdan bahsettım bagaj kucuk dıye aynı fıkırdeyız aslında senın ıle arac foksıyonel olmalı .evet hız sabıtleyıcısı olması tabıkı rahatlık ama olmassa olmaz degıl demek ıstemıstım .yoksa zaten honda cıvıc ıle duster ı kıyaslayacak degılım cunku ıkısı farklı araclar.benım beklentıme gore duster yeterlı hatta cok daha faydalı olucakdıe dusunuyorum ...ayrıca klimasız golfler rusyaya satılamayan elde kalanlarmış...duster alıcam orası kesınde 4x2 almak ıstemıyorum ama gereklımı 4x4 ondanda emın degılım.bu arada edırnede ıkamet edıyorum ıstanbuldan yenı tayınım cıktıda ...

ne kafa bulucam arkadasım dalga gecme yerımı burası sahıbınden com da var bakarsan gorursun

Sayın tnyk benim anladığım kadarıyla aracın bilgileri yanlış yazılmış eğer Aydındaki araçtan bahsediyorsak o büyük ihtimal 4x4 90 beygir ambiance ve dizel olması lazım.Çünkü Dusterda zaten öyle bir versiyon yok.Ancak en boş olan versiyon çünkü resimlerden gördüğüm kadar ile düz jant ve beyaz renk metalik değil ve seçeneklerde kliması yok görünüyor.Bu durumda bile arabanın şu anki boş fiyatı 42.100 TL .Bu araç nasıl olur da 32.000 olur onu anlamanın imkanı yok ??? ???

Arkadaşlar 4x4 1.6 105bg Ambiance paket Türkiye'de satılıyordu(39.000TL civarıydı sanırsam). Artık satılmıyor. Aydın'daki şahıs bu aracı eşine almış ama eşi beğenmemiş ve satılığa çıkarmış. Sadece bayiden eve gelmiş bir araç. Araçta her hangi bir sıkıntı yok. Nerden biliyorum diyorsanız. Hani şu bizim karlı Rize gezisinde bir Niva vardı ya. İşte o arkadaş Duster'ın performansından etkilenip hemen aracını satılığa çıkarmıştı ve bu ilandaki aracı almak için araç sahibini aramıştı. Ama sonra dizel dolu paket almak için bu araçtan vazgeçti. :smiley:

Tamamdır ümiterkan bizi aydınlattığın için tesekkürler.Ben de hatırladım benzinli 4x4 vardı önceden.Yoksa gerçekten o fiyata olmazdı o araba.

Araç 0 değil yani. O zaman almayın bence. İleri de bir de satması var ki teknoloji her an gelişiyor. Yeni araçları sürekli yeni özellikler ekleniyorken, siz 3-5 yıl sonra hiçbir özelliği olmayan ki klima özellik değil artık, kliması bile olmayan bi aracı elden nasıl çıkartıcaksınız. Şu an bile uygun fiyata dahi elden çıkarılamıyo bu araç.

Ynt: Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

arkadaşlar 105 bg 1,6 araç var benim aracım aynısı ama ambiance paket yani orjinal klimalı abs li çelik cantlı ve metalik gri geçen ay lpg taktırdım hem performansından hemde yakıtından çok memnunum. tavsiye ederim arkadaşımızın dediği araç var doğrudur. sanırım onlar düz cant tek airbag. klimasız olan modeli ve beyaz olması lazım ilk çıkanlardan ben benim aracımı alırken adanada böyle bir araç yoktu. ben aracımı 37 ye aldım bu özellikler çıkınca dooru 32 ye bırakırlar. tnyk arkadaşım hiç kaçırma al derim çooook memnun kalıcaksın. bide lpg taktır oldu bitti. klimanın performansı önemli değil hatttaaa tavsiyem git çıkma clio kliması al ve taktır 300 500 tl civarına bulursun bence kaçırma.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR