Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tnyk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,780

tnyk

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba uzun zamandır formu takıp edıyorum .duster almaya gecen yıldan berı nıyetlıyım kısmetsede alıcam işallah.ama umarım soruma cevap bulabılırım burda .bır bayıde sıfır duster 4x4 buldum benzinli 105 bg 6 ileri vites ama kliması yokmuş fiyatı 32 liraya bıraktı .taktırırsın dedı servıste bana ama kafama takıldı sımdı sorun cıkarmı ?olurmu ?

Etiketler
tnyk' Alıntı:
arkadaşlar merhaba uzun zamandır formu takıp edıyorum .duster almaya gecen yıldan berı nıyetlıyım kısmetsede alıcam işallah.ama umarım soruma cevap bulabılırım burda .bır bayıde sıfır duster 4x4 buldum benzinli 105 bg 6 ileri vites ama kliması yokmuş fiyatı 32 liraya bıraktı .taktırırsın dedı servıste bana ama kafama takıldı sımdı sorun cıkarmı ?olurmu ?
En iyisi bulunduğunuz yerdeki Yetkili servise sormak eğer takarız derlerse alırsınız. Hatta Yetkili servisleri arayıp da öğrenebilirsiniz.
Bahsettiğiniz araç Aydın'da galiba?

evet aydında kı arac aslında cok kararsızdım ama bu forum ve sızın sayenızde almaya karar verdım .tayınım edırneye cıktı su andakı aracım honda cıvıc 2009 model .test ettım dustere 4x4 vardı harıka bayıldım .tamam ıcı cok luks degıl ama benım hondayla 5 kısı yazlıga gıttıgımde arac sırtımda gıdıyor altı vurdu vurucak dıye .artık sıkıldım rahat etmek ıstıyorum . :smiley: servıs takılacagını soyledı ama malum herservıse guven olmaz randıman verırımı takan varmı sızın bılgınız vardır dıye sormak ıstedım ....cevap ıcın tesekkurler .aslında sıkı bır hayranıyım sıtenın rızedekı vıdeo ları hayranlıkla ızlıyoruz.

duster'a sempatim var ve kısmetse 3-4 aya kadar alacağım ama prestij aracı olup olmadığı tartışılan bir araçta hala klimasız seçenek , ilginç geldi bana ?

bence prestij aracı değil , fonksiyonellik abidesi :smiley:
kullanım amacı önemli.

şimdi servisleri aradım sadece malzemelerinin 2000 cıvarı tuttugunu soyledıler .işcilik falan 3000 buluyor dedı hatta gecebılır dedı .ve orjinalı gıbı olmuyormus :( almışken 4x4 almak ıstıyorum bende .ama buralarda cokta kar yagmıyor kardenız yada dogu ıllerı gıbı cok camur batak gezıcegımızde yok.en fazla dag tepe gezerız. 4x2 mı alsam dıye dusunmeye basladım .bırde umıt bey bu yenı konsollu olanları gelıcekmı turkıyeye bılgınız varmı bekleyelımmı ...tesekkurler....

ya arkadasım aslında arac fonksıyonel olmalı benım arac ful de ne oluyo sankı otobana cıkıp hep 200 mu basıyoruz .kac kere hız sabıtleyıcı kullandım kı .tamam arabam luks sayılır ama 5 kısı otur bıraz bavul koykı bagaj cok dar bıraz bozuk yola gır bakalım neler oluyo ıcı gıdıyor ınsanın ya :( kı park ederken kaldırıma dokunduklarımı falan saymıyorum ...neyse bakıcaz artık .ılgınız ıcın tesekkurler

tnyk' Alıntı:
şimdi servisleri aradım sadece malzemelerinin 2000 cıvarı tuttugunu soyledıler .işcilik falan 3000 buluyor dedı hatta gecebılır dedı .ve orjinalı gıbı olmuyormus :( almışken 4x4 almak ıstıyorum bende .ama buralarda cokta kar yagmıyor kardenız yada dogu ıllerı gıbı cok camur batak gezıcegımızde yok.en fazla dag tepe gezerız. 4x2 mı alsam dıye dusunmeye basladım .bırde umıt bey bu yenı konsollu olanları gelıcekmı turkıyeye bılgınız varmı bekleyelımmı ...tesekkurler....
Yeni konsol hakkında yeni bir bilgi yok maalesef :smiley:

sayın tnyk siz bu sıkıntıları kendi aracınız için mi yazdınız , duster değil herhalde bagajı küçük olan , demek kendi aracınızı yazdınız yani prestij aracı ama işe yaramıyor , duster daha fonksiyonel diyorsunuz.

ben de bunu diyorum fonksiyonel bir araba , prestijlidir diye iddialı konuşmaktansa bu yönü konuşulmalı.bu arada hız sabitleyici kullanmak da tamamen yaptığınız yol,kullandığınız yol ile ilgili , sizin kullanmamanız onun işe yaramayan bir donanım olduğunu göstermez ve bence çok da güzel bir donanım. ayrıca yakıtı da bariz düşürüyor.

tnyk' Alıntı:
Hocam o fiyata benzinlide olsa da 4x4 alcan üstelik sıfır. Bırak klimayı lastikleri olmasa yine alınır. Klima olmasa nolur 15- 20 sene önce kaç arabada klima vardı sanki?? Fiyat çok iyimiş.

sayın monti sizin yaklaşımınız da farklı olmuş , 15-20 yıl önce klima çoğu arabada yoktu , olmasa nolur ki :smiley:

e ozaman teknoılojiyi pas geçelim , 20 sene önce ceptelefonu da neredeyse yoktu türkiye'de demek ki bugün cep telefonu , hatta internet filan olmasa da olur ne olacak ki , 25-30 sene önce internet mi vardı sanki Türkiye'de ? :p

aydın'da klima lazım olur bence.

kaldı ki , klimasız da oluyor problem yok gibi bir durum olsaydı insanoğlu klimayı icat etmezdi...
"icatlar ihtiyaçlardan doğar..."

20 sene önce abs de yoktu %90 arabada , o zaman abs de olmasın arabada , airbag de , uzaktan kumanda da, xenon var da , elektrikli cam da vs vs liste uzar :smiley:

bu arada klimayı bırak lastik olmasa bile alınır demişsiniz ya , iyi de 4 lastik klimadan ucuzdur. Bu fiyata klima mı olmasın , lastik mi deseler , lastik olmasın ben alırım lastiği derim :smiley:

ıyıde o opsıyonlu isteyen mesela klımasız ısteyenı olabılır lafım yok ama kılımalı ısteyene sonucta kılımalıda verıyolar dusterın hıcbırındemı kılıma yok ??? ??? ??? ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR