KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Adam tanıdığın birimi tel numarası varsa özelden verebilirmisin, egsozdan ziyade gri parçanın oluklarını orjinali gibi büyütmüş yani kesilince iç faturaları gidiyor normal de bunda iç faturaları duruyor onu sormak lazım nasıl yaptığını
Adam tanıdığın birimi tel numarası varsa özelden verebilirmisin, egsozdan ziyade gri parçanın oluklarını orjinali gibi büyütmüş yani kesilince iç faturaları gidiyor normal de bunda iç faturaları duruyor onu sormak lazım nasıl yaptığını
Devit3 Hocam resimdeki araç senin mi?. Eğer seninse aynı 4lü tepe lambasından bende aldım ve bagajda duruyor. Daha taktıracak iyi bir usta bulamadım. Bir kaç sorum olacak. Tepe lambası nasıl gece aydınlatma verimini denedinmi. Kablo bağlantı yerkerini ve kablo geçişleri ile birlikte açma kapam düğmesini nereye koydun resimleri paylaşabilirmisin.
Devit3 Hocam resimdeki araç senin mi?. Eğer seninse aynı 4lü tepe lambasından bende aldım ve bagajda duruyor. Daha taktıracak iyi bir usta bulamadım. Bir kaç sorum olacak. Tepe lambası nasıl gece aydınlatma verimini denedinmi. Kablo bağlantı yerkerini ve kablo geçişleri ile birlikte açma kapam düğmesini nereye koydun resimleri paylaşabilirmisin.
Enis bey araç benim değil .
oto sanayide tornacılık yapan yeni tanışdığım bir arkadaşın,
bir daha gördüğümde daha detaylı bilgi alır paylaşırım sizlerle
Hocam tepe lambalarını senelik izinde memlekete gittiğimde (YALOVA) aldım. Bildiğimiz basit bir aksesuarcıdan 160 TL'ye aldım. Hala taktıramadım aracın bagajında duruyor. Tip ve marka yok. Çin malı. Bence taılmadan önce kablo ve ek yerleri kontrol edilip sağlamlaştırılmalı daha sonra takılmalı.
arkadaşlar tavan lambalarını ve eksozunu beğendiğiniz araç satışa konulmuş...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-dacia-duster-4x4-94500-141390921/detay