Dacia Duster Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,285
Ynt: Dacia Duster Resimleri

devit3' Alıntı:
aracın sahibi oto sanayide tornacı,her tarafı usta dolu :smiley: :smiley:
uydurmuş bi şekilde...
Adam tanıdığın birimi tel numarası varsa özelden verebilirmisin, egsozdan ziyade gri parçanın oluklarını orjinali gibi büyütmüş yani kesilince iç faturaları gidiyor normal de bunda iç faturaları duruyor onu sormak lazım nasıl yaptığını

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Adam tanıdığın birimi tel numarası varsa özelden verebilirmisin, egsozdan ziyade gri parçanın oluklarını orjinali gibi büyütmüş yani kesilince iç faturaları gidiyor normal de bunda iç faturaları duruyor onu sormak lazım nasıl yaptığını
arkadaşla yeni tanıştım ,birdahaki gördüğümde alırım telini...

:smiley:

1399031_10151947488306240_1698828456_o.jpg

devit3' Alıntı:

Merhaba;

Devit3 Hocam resimdeki araç senin mi?. Eğer seninse aynı 4lü tepe lambasından bende aldım ve bagajda duruyor. Daha taktıracak iyi bir usta bulamadım. Bir kaç sorum olacak. Tepe lambası nasıl gece aydınlatma verimini denedinmi. Kablo bağlantı yerkerini ve kablo geçişleri ile birlikte açma kapam düğmesini nereye koydun resimleri paylaşabilirmisin.

45.jpg

Lantirn' Alıntı:
Merhaba;

Devit3 Hocam resimdeki araç senin mi?. Eğer seninse aynı 4lü tepe lambasından bende aldım ve bagajda duruyor. Daha taktıracak iyi bir usta bulamadım. Bir kaç sorum olacak. Tepe lambası nasıl gece aydınlatma verimini denedinmi. Kablo bağlantı yerkerini ve kablo geçişleri ile birlikte açma kapam düğmesini nereye koydun resimleri paylaşabilirmisin.
Sakıncası yoksa tepe lambalarını nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz?
Bir de farların tip ve özelliklerini paylaşırsanız çok seviniriz.

Lantirn' Alıntı:
Merhaba;

Enis bey araç benim değil .
oto sanayide tornacılık yapan yeni tanışdığım bir arkadaşın,
bir daha gördüğümde daha detaylı bilgi alır paylaşırım sizlerle :smiley:

pierrecardin' Alıntı:
Sakıncası yoksa tepe lambalarını nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz?
Bir de farların tip ve özelliklerini paylaşırsanız çok seviniriz.

Merhaba;

Hocam tepe lambalarını senelik izinde memlekete gittiğimde (YALOVA) aldım. Bildiğimiz basit bir aksesuarcıdan 160 TL'ye aldım. Hala taktıramadım aracın bagajında duruyor. Tip ve marka yok. Çin malı. Bence taılmadan önce kablo ve ek yerleri kontrol edilip sağlamlaştırılmalı daha sonra takılmalı.

arkadaşlar tavan lambalarını ve eksozunu beğendiğiniz araç satışa konulmuş...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-dacia-duster-4x4-94500-141390921/detay

Mustafa tavan lambaları kaliteli bişey mi yakından bakınca
ayrıca bu aralar görüşemiyoruz

JUNİOR' Alıntı:
Mustafa tavan lambaları kaliteli bişey mi yakından bakınca
ayrıca bu aralar görüşemiyoruz
pek hoşuma gitmedi abi ,araç siyah olduğu için fazla sırıtmamış.
bir aksilik çıkmazsa pazar günü isoftayız inşallah ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR