troyexplorer
Zirve
Ynt: Dacia Duster Resimleri
Bunu takmak için tavan deliniyor herhalde kablo için ??
Bunu takmak için tavan deliniyor herhalde kablo için ??
araba siyah kabloda siyahtı ,pek belli olmuyor zor farkettim kabloyutroyexplorer' Alıntı:Evet bugun konuştum sahibiyle oda söyledi , ben pek tutmadım hoş durmuyor, zaten öyle kablosu kaporta üzerinde az da olsa gözüken birşey takmam
o öndeki vinç balık tutmak için sanırım zira daha güçlü bir vinç o mekanzmayla ilk zorlamada aracın önünü söker alırdacia nature' Alıntı:Be ne böle :
Tam duster olmuş
Tozu dumana katan
Tank gibi
sahin05' Alıntı:o öndeki vinç balık tutmak için sanırım zira daha güçlü bir vinç o mekanzmayla ilk zorlamada aracın önünü söker alır
İyi günler süleyman abi resimdeki aracı bizim burdan bi abi almış geçen gün gördüm ezgozu sormuşun abi gördüğüm kadarıyla sana cevabını vereyim abi sonradan takılan egzozun borusunu susturucan önceki kıvrımlı kısıma bağlamış abi dikkat etmedim ama sanırım orjinal egzoz gibi duman atmıyortroyexplorer' Alıntı:Egsozu orjinal susturucuyu bozmadan nasıl çiftli yapmış
Dostum şu aracın egsoz çıkışlarının yakından detaylı resimlerini çekebilirmisin (karşısından be yandan)taner001' Alıntı:İyi günler süleyman abi resimdeki aracı bizim burdan bi abi almış geçen gün gördüm ezgozu sormuşun abi gördüğüm kadarıyla sana cevabını vereyim abi sonradan takılan egzozun borusunu susturucan önceki kıvrımlı kısıma bağlamış abi dikkat etmedim ama sanırım orjinal egzoz gibi duman atmıyor