Dacia Duster Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,282

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Resimleri

siyah arabada kapı fitilinden ve tavan barı plastiğinin altından geçirmişler delme yok.

Evet bugun konuştum sahibiyle oda söyledi , ben pek tutmadım hoş durmuyor, zaten öyle kablosu kaporta üzerinde az da olsa gözüken birşey takmam

Duster ve boğaz...

DSC_0478.jpg

DSC_0476.jpg

DSC_0475.jpg

troyexplorer' Alıntı:
Evet bugun konuştum sahibiyle oda söyledi , ben pek tutmadım hoş durmuyor, zaten öyle kablosu kaporta üzerinde az da olsa gözüken birşey takmam
araba siyah kabloda siyahtı ,pek belli olmuyor zor farkettim kabloyu :smiley:

dacia nature' Alıntı:
Be ne böle ::smiley:
Tam duster olmuş
Tozu dumana katan
Tank gibi
o öndeki vinç balık tutmak için sanırım zira daha güçlü bir vinç o mekanzmayla ilk zorlamada aracın önünü söker alır

sahin05' Alıntı:
o öndeki vinç balık tutmak için sanırım zira daha güçlü bir vinç o mekanzmayla ilk zorlamada aracın önünü söker alır

Bizim tam önde çok sağlam bir demir var şase ile bağlantılı.. vinç 'i genelde oraya sabitleyip koyuyorlar.

troyexplorer' Alıntı:
Egsozu orjinal susturucuyu bozmadan nasıl çiftli yapmış
İyi günler süleyman abi resimdeki aracı bizim burdan bi abi almış geçen gün gördüm ezgozu sormuşun abi gördüğüm kadarıyla sana cevabını vereyim abi sonradan takılan egzozun borusunu susturucan önceki kıvrımlı kısıma bağlamış abi dikkat etmedim ama sanırım orjinal egzoz gibi duman atmıyor

taner001' Alıntı:
İyi günler süleyman abi resimdeki aracı bizim burdan bi abi almış geçen gün gördüm ezgozu sormuşun abi gördüğüm kadarıyla sana cevabını vereyim abi sonradan takılan egzozun borusunu susturucan önceki kıvrımlı kısıma bağlamış abi dikkat etmedim ama sanırım orjinal egzoz gibi duman atmıyor
Dostum şu aracın egsoz çıkışlarının yakından detaylı resimlerini çekebilirmisin (karşısından be yandan)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR