İyide kulaktan duyma değil başına gelen arkadaşım arabayı silerken hafif el çarpmasıyla elinde kalmış , çözüm olarakta çift taraflı bantla yapıştırmışlar serviste
İyide kulaktan duyma değil başına gelen arkadaşım arabayı silerken hafif el çarpmasıyla elinde kalmış , çözüm olarakta çift taraflı bantla yapıştırmışlar serviste
içten geçmelide yapıştırma yok, takılırken eğip takıyorsun güneşlikleri zor giriyor ustalık gerektiriyor, girdikten sonra elinle çarpmayı bırak, tekrar zor çıkartırsın, ya kırararak yada sıcak bir günde bayağı bir uğraşarak..
O zaman montajında bir hata oldu bilemiyorum, peki camın girdiği araya buda girince cam kapanırken kasma falan yapmıyormu yada camı aç kapa aç kapa çizmiyormu
O zaman montajında bir hata oldu bilemiyorum, peki camın girdiği araya buda girince cam kapanırken kasma falan yapmıyormu yada camı aç kapa aç kapa çizmiyormu
ben de duster için içten geçme alman malı olanını kullanıyorum. Hiçbir sorun yok, çok kullanışlı. Alman malının fitil içine geçen kısmı ince, cama kasma yapmıyor. Yan sanayi olanlarda fitile geçen kısmı kalın olursa, camı kasabilir.
Arkadaşlar,Duster için şu kapı ve çamurluk dodikleri,kapı kenarı koruma fitilleri,cam rüzgarlıları,çamurluk paçalıkları,bagaj kapağı rüzgarlığı gibi aksesuarlar artık piyasadan alınabiliyor mu yoksa yine servislere mi yolunacağız?
Yurdum insanı üretici zekasını kullanıp Duster için bir takım şeyler yapsa iyi olur artık.Zira bu araçların sayısı epey artmış durumda(Bir tane daha her an tarafımdan saflarınıza katılabilir.Karar aşamasındayım ??? :-\.)
Bu arada mesaj sayımla ''Dalyaaa'' diyorum ve 'Kamp1'' düzeyine yükseliyorum.Yaşasınnn!