ugurgarip' Alıntı:Bence çok güzel bir konu olmuş. MT lastikle felan uğraşmaktansa, sustalı anahtar, termometre, koltuk altı çekmece cam rüzgarlığı spoıler vs.... konuları daha güzel.
ugurgarip' Alıntı:sorma serkan dewam et. güzel eğlendiriyorsun. koltuk altına plastik mutfak çekmecesi. aslında sustalı maymuncuk daha iyi olur.
traktör yollarında gidersiniz şirin baba pardon olgun babayla
Sayın serkanefe bu anahtardan aldım.Yalnız bazi sorunlarla karşılaştım.Serviste programda yapılamadı söyle ki bizim anahtarların icindeki immobilizer kapalı kodmuş yani bu noname açık kodlu kartlara kopyalanmıyormuş.Tabi bu servisteki legal programlama için.Ama dışarda illegal olan program değil de kopyalama makineleri var.Bu sizin anahtardan kodları diğer anahtara kopyalıyor.Bu sefer de diger bir sorun Dusterlardaki çip en fazla iki anahtarın kopyalanmasına izin veriyormuş yani bu işlemi yaptırırsak elimizdeki düğmesiz olan yedek anahtar sistem dışı kalıyormuş ve arabayı çalıştırmıyormuş.Size sorum bu anahtardan yaptırdınız mı ve bu sorunlarla karşılaştınız mi teşekkürler...SERKANEFE' Alıntı:
create' Alıntı:Sayın serkanefe bu anahtardan aldım.Yalnız bazi sorunlarla karşılaştım.Serviste programda yapılamadı söyle ki bizim anahtarların icindeki immobilizer kapalı kodmuş yani bu noname açık kodlu kartlara kopyalanmıyormuş.Tabi bu servisteki legal programlama için.Ama dışarda illegal olan program değil de kopyalama makineleri var.Bu sizin anahtardan kodları diğer anahtara kopyalıyor.Bu sefer de diger bir sorun Dusterlardaki çip en fazla iki anahtarın kopyalanmasına izin veriyormuş yani bu işlemi yaptırırsak elimizdeki düğmesiz olan yedek anahtar sistem dışı kalıyormuş ve arabayı çalıştırmıyormuş.Size sorum bu anahtardan yaptırdınız mı ve bu sorunlarla karşılaştınız mi teşekkürler...
Aslında sizin verdiginiz linkteki arkadas anahtarı yollayın (düğmeli olan) biz onu sustalıya çevirip yolluyoruz dedi yani orjinal bozuluyor onun yerine sustalı anahtar oluyor.Ben bunu tercih etmedim yani uyuyorsa ici kodlanabilir olan bos bir sustali alıp onu kodlatmak istedim ama malum izmirde kısıtlı kaldım istanbulda olsak daha farklı olabilirdi belki izmirde de vardır belki ama benim bildiklerim şimdilik yapamadı.SERKANEFE' Alıntı:Zamanım olmadığından bir türlü yaptıramadım, bende bunları ilk defa sizden duyuyorum pek bir bilgim yoktu konu hakkında sadece paylaşmıştım, siz yaptırırsanız bende yaptırmak isterim.
Cok tesekkür ederim Serkanefe ama sonuçta heralde bir Istanbul yapacagım bu is yüzünden....SERKANEFE' Alıntı:siz istanbuldan muhatap bulabilirseniz ben size yardımcı olabilirim.