Dacia Duster için Sustalı Anahtar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,383
Ynt: Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Serkan Kardeş ilgin ve paylaştığın mesaj için teşekür ederim. Ben Mersin'de olduğum için durum biraz karışık; çünki genellikle bu tür anahtar yapan ustalar İstanbul'da :(. Sorduğumuzda ise ya araçla birlikte gelmemizi yada chipli olan orjinal anahtarı göndermemizi istiyorlar. Verdiğiniz telefon ve int. adresinden yeterli bilgileri alabilirsem burada işini bilen bir ustayla bu işin üzerinde durmayı düşünüyorum. Tekrar teşekürler

Etiketler
Dacia Duster için Sustalı Anahtar

merhaba arkadaslar benim duster aracim yok ama konuyu tesadufen gezinirken gordum ve bu konuda bir iki deneyimimi sizlerle paylasayim istedim yakin zamanda bir arkadasima 2012 corallasina oda sizin gibi cebimi deliyo yeni arabaya civi gibi anahtar yapmislar diye hayiflanirken ona ebaydan bir sustali uygun olabilecegini dusundugumuz bos anahtar aldik 20 tl ye ve ucundaki anahtar kismini bir anahtarciya yaptirdik icini de kendisi acip guzelce yeni anahtarina takti ve islem 20 tlye tamam.ayni sekilde yipranmi bir c3 anahtarinida baska bir arkadasima yaptik.oda 20 tlye geldi.demek istedigim atla deve degil arkadaslar bu isler o kadar para vermeden de halledebilirsiniz.bildiginiz eli bu islere yatkin bir anahtarcida size yardimci olabilir.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler