Dacia - Duster Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vethek37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,620
Ynt: Dacia - Duster Fiyatları

doğrudur, yeni Duster (önpanjur-kokpit-iç/dış dizayn farklı olanlar) genel olarak henüz gelmedi...2014 ortalarına doğru gelir..
ancak önpanjur ve kokpit değişik olanlar satılmaya başlanmış... eski kasa stoklar bitince hepsi ortaya çıkar..:smiley:
heleki iç-dış dizayn, motor-PS ve opsiyonlar değişirse, eski kasa sahiplerinin satış işi zorlaşır..:(

Etiketler

mdc' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır üye olmadan takip ediyordum burayı, sonunda bende kendimi tutamayıp duster sahibi oldum :smiley:

Yeni Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110 bg 4x2 + look paketi + geri görüş, navigasyon, bth+tv internet içeren multimedya paketi + off road paketi (yan ayaklık ve ön koruma demir ) + bagaj kapağı altı krom koruma .

53750 ye bitti. 39350 nakit kalan 14400 960 x 15 ay kredi. ( faizssiz 15 ay kampanyasından faydalandım ) araç siparişini ocak başı okeylemiştim kampanyanın son günü. 2 gün öncede teslim aldım.

Sizce nasıl ? Şu an aynı aracı dacia fiyatlarına göre yapılandırdığımda 55100 gibi bir fiyat çıkıyor karşıma.
Aralık sonu alsaydın , 4x4 fulünü 56 ya alırdın sonuçta aracın 2013 model
Hayırlı olsun şilelimisin?

bilalr' Alıntı:
doğrudur, yeni Duster (önpanjur-kokpit-iç/dış dizayn farklı olanlar) genel olarak henüz gelmedi...2014 ortalarına doğru gelir..
ancak önpanjur ve kokpit değişik olanlar satılmaya başlanmış... eski kasa stoklar bitince hepsi ortaya çıkar..:smiley:
heleki iç-dış dizayn, motor-PS ve opsiyonlar değişirse, eski kasa sahiplerinin satış işi zorlaşır..:(

Anladım hayırlısı olsun herşeyin ya, bilmiyorum özel bir neden olmadıkça hem maddi hem araçsal :smiley: satmam gibi geliyor bana bi 3 sene , o zamanada kısmet artık :smiley:

troyexplorer' Alıntı:
Aralık sonu alsaydın , 4x4 fulünü 56 ya alırdın sonuçta aracın 2013 model
Hayırlı olsun şilelimisin?

Aslında ilk mesajda dediğim gibi 2-3 aydır bakıyorum alcaktım ama elimde fiat fiorino vardı, galericiye takasa öldürmek istemedim, ilana koymuştum alıcıya gitsin fiyatı öldürmeyeyim diye, o yüzden bazı süreçlerden dolayı ancak ocak başına kaldı satışım, zaten sattım gidip 2. günü sipariş vermiştim :smiley:

Yok ben sancaktepedeyim hocam. Yakın diye ilk araç gezintisini oraya yapayım dedim bugün hava iyi olunca, yarı şehir içi yarı şehir dışı kullanıma bakmak istedim bir nebzede. şile riva beykoz otoban vs döndüm geldim işte. resimden şileyi çıkardıysan oralısın galiba :smiley:

devit3' Alıntı:
aracınızı güle güle kullanın ..

Eyvallah hocam sağolasın.

Şileden değilim , o tip dalga kıran sadece şilede var ordan tanıdım
Face deki gruba katıl istersen yakında kar tepe gezisi yapıcaz bugun 11 duster gebZe turu yaptık güzel oluyor

Videolar konusunda bakmıştım o gezi galiba, hoşuma gitti zaten böyle toplu gövde gösterisi gibi :p

İnşAllah kısmetse neden olmasın güzel olur, kartepede tepede kalmayayım 4x2 yle ;D

troyexplorer' Alıntı:
Kar lastiği varsa sıkıntı olmaz

Daha almadım ama alacağım inş :smiley: Hazır yeri gelmişken sizler daha iyi bilirsiniz ölçü boyutu 215/65 R 16 tamam ama, lastiklere bakarken yanlarında 98 h t vs birşeyler yazıyor bunlar önemli mi bizim araçlara göre yük taşıması yapmam hiç, onlara dikkat etmek gerekiyor mu sizce ? Veya kısacası bir tavsiyeniz var mı ?

O harfler hız grubu T 190 km ye kadar. H 220 km gibi
Sen yine H al orjinalleri H fiyat değişmiyor çünkü çok fazla
Rakam da yükle ilgili onada 98 ideal yükseğine gerek yok

troyexplorer' Alıntı:
O harfler hız grubu T 190 km ye kadar. H 220 km gibi
Sen yine H al orjinalleri H fiyat değişmiyor çünkü çok fazla
Rakam da yükle ilgili onada 98 ideal yükseğine gerek yok

çok teşekkürler :smiley: galiba en iyi ve ideali bu gibi araştırmalarıma göre:
Goodyear 215/65 R16 98H Ultra Grip 8 Oto Kış Lastiği (Üretim Tarihi: 2013) 300tl. 11 taksit.

Hoş kışta bitiyor gibi neredeyse :smiley:

mdc' Alıntı:
çok teşekkürler :smiley: galiba en iyi ve ideali bu gibi araştırmalarıma göre:
Goodyear 215/65 R16 98H Ultra Grip 8 Oto Kış Lastiği (Üretim Tarihi: 2013) 300tl. 11 taksit.

Hoş kışta bitiyor gibi neredeyse :smiley:

11 taksit veriyorlarsa iyi...artık 9 taksitten fazla KK ile yapılmıyor da ondan dedim

macmaneman' Alıntı:
11 taksit veriyorlarsa iyi...artık 9 taksitten fazla KK ile yapılmıyor da ondan dedim

Bildiğim kadarıyla şubatta girecek galiba devreye o, 11 taksitte sitenin adı gibi işte n 11 , 11 taksit :smiley:

Arkadaşlar makyajlı 2014 kasanın fiyatları şu an nedir acaba? yeni araç alanlar veya pazarlıklarını yapanlar yazabilir mi?

Ambiance + Klima+Sis farı = . . . . . .TL

Laurette+Look Paket+Park sensörü+Hız sabitleyici+Deri Direksiyon = . . . . . . . TL

http://www.dacia.com.tr/modeller/yeni-duster/?gclid=CPOu47jZ8b0CFZQZtAodyUIAmA

http://www.dacia.com.tr/media/Fiyat-Listesi/attb328961fa2d24f358839386c62a3668e/Poligon_DACIA_201401.pdf

ıyı pazarlık yapıp almalı... ikinci elde fiyat düşüyor.. :eek: Temiz olan 1.5.dci.4x4-110.ps.ler sıfır-1 yaş 50 civarı, 2 yaşlar 46 civarı.. 2.elde... ??? (satarken böyle oldu araştırmalarda) :(

kasayı az yükseltme-genişletme yapmalı, motor 1.6.dci.120-130.ps.olmalı, o zamanda 60.tl den aşağı alınamaz, piyasasıda fazla düşmez... 8)

0-1 yaş arası yani 2013 modellerin 50 bin civarında olduğuna pek şaşarmıyorum çünkü 2013 yılında 110 luk full'un liste fiyatı en fazla 55-56 bin civarındaydı. Sıfır araca plaka takıldığında fiyat 4-5 bin düşüyor zaten.

Herneyse ben sıfır için yazmıştım. Bulunduğum yerdeki bayii 2013 model ellerinde kalmadığını söyledi, 2014 lerin fiyatının ise Ambiance+Klima+Sis farı = 57900
Laurette+Look Paket+Arka park sensörü+Hız sınırlayıcı+Deri Direksiyon= 64100

olduğunu ifade etti. Şu an için fiyatta pek indirirm yapamadıklarını en fazla 500 tl indirebileceklerini söyledi.

Yani fiyatlar uçmş.55 bin'den 64 bin'e. Bunların dışında bilgisi olan var mı anlamında sormuştm.
Acaba yıl sonu kampanyalarını mı beklesek?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.