nhcteam
Serdar ÖZMEN
create' Alıntı:Ben de basitçe bu şekilde yaptım.sensörü sağ ön kapi içine yapıştırdım.
hoşmuş bu termometre.. nereden ve kaça aldınız acaba??
create' Alıntı:Ben de basitçe bu şekilde yaptım.sensörü sağ ön kapi içine yapıştırdım.
ebayden aldım yaklaşık 20 günde elimdeydi.20$nhcteam' Alıntı:hoşmuş bu termometre.. nereden ve kaça aldınız acaba??
ürün için link verebilirmisinizcreate' Alıntı:ebayden aldım yaklaşık 20 günde elimdeydi.20$
Bende bundan aldım 33.tl.... tavana taktım... gayet kullanışlı, sensörlü,akü volt.,iç.dış.ısı,saat,alarm,buz-ice (0-4.c) uyarısı,vb. özellikleri güzel, elk.bağlantı teyp sigortadan aldım...(voltajın güçlü olduğu kontak elk.olmalı, düşük voltajda aktif olmuyor, +/- uçlara dikkat-devreyı yakmayın) voltajı 1-2 volt fazla gösterıyor mühim değil...(normalde 14.4.v. ise 15.4-16.4.v. oluoyor..kontrol elk.yapıldı)...tavsiye edrim fiyat/özellik/uygulama olarak...orhancengizk' Alıntı:Duster'larda sıcaklık göstergesi olmaması insanın keyfini hafiften kaçırsada, dışarıdan tedarik edilen cihalar ile bu sornu aşmak gerçekten çok kolay, bendee hepsi burada sitesinde satılan iç-dış ısı ve saat i gösteren cihazdan aldım, bunu almadan önce biraz araştırmada yaptım ve aracım için en uygun olan ürünün bu olduğuna kara verdim. Çünki Dusterlarda zaman saati aracın gösterge panelinde duruyor, sürücü kolaylıkla saate bakarken, yolcular saati göremiyor, ayrıca iç-dış ısı ve zaman saatini benim hanım ve çocuklarda önceki arabamdan dolayı sık sık kontrol etmeyi seviyorlar, onalr bu bilgileri görmedidklerinden Duster'ı çok sevselerde bu özelliğinin olmamasından dolayı hayıflanıyorlar, bende bahsettiğim ürünü kdv ve kargo dahil 33 tl ye aldım, bunu göğüsün üst-orta kısmına monte edeceğim, böylelikle yolcular hem zaman saatini hemde aracın içindeki ve dışındaki sıcaklık bilgilerini kolaylıkla görebilecekler.
ürün:
motorize06' Alıntı:bu tür cihazların tek derdi ekranları lsd oldugu icin cabuk bozulmaları ben bir kac sefer aldım hepsi bozuldu malesef pili duruken icinde akma da yapabiliyor
Aslında termometre devresi yapabilen elektronikçiler var. Onlara istediğimiz ebat ve özellikte bi devre vb. bişey yaptırabiliriz.KAR KAPLANI' Alıntı:Takılan termometrelerin birçoğunun çok basit olduğunu gördüm. Özellikle göğüse konulan ekranı siyah yazılı olan termometreden bende aldım, beş para etmez pili aktı, ve gece kullanımında güya ışığı var ordaki sonucu görmek için cebelleşirken kaza yapacam birgün.
sonuç olarak ürün basit olabilir ama işlevi tam yapması gerekir termometre almadan önce şuna dikkat edilmeli
1- Mutlaka 12 volt la çalışmalı ve aracın kontağı açıldığında devreye girmeli, kapandığındada
ekran kapanmalı.
2- Gösterge rakamlarının mutlara ışıklı (KIRMIZI) olmalı ki gece rahatça görülmeli.
3- Kablo bağlantıları göze batmayacak şekilde çekilmeli.
Bir yere sipariş verdim, gelir ürünü beğenirsem aracıma monte ettireceğim ozaman sizlerle
paylaşırım inşallah. İşçiliği berbat olan her işin araca yapılan bir ihanet olarak düşünürüm, hiç
yaptırmam daha iyi. zaten ben araçların orjinal halini fazla bozmama taraftarıyım, bana göre
Dusterın bir termometresi eksik diğerleri okadarda önemli değil.
youngsun' Alıntı:Bu da, Alman mini kablolu iç-dış termometre'nin Duster 4x2 için modifiye edilmiş hali.