J
JUNİOR
Ziyaretçi
benim de aracım 7250 kmde ve sarfiyat 7,5 ve 8 lt ortalamadan aşşa düşmüyor yalnız önemli oldugunu düşündügüm bir konu var arcın ortalama sürati çok önemli yani onu da kontrol edin sarfiyat hesaplamasında mesela benim şehir içi genel kullanımda ortalama süratim bilgisayarda 37km civarıdır ve 8 lt yakıyor 100kmde .4x4 aracım bu arada. ve 2w modda kullanıyorum.eskiden auto modda kullandıgımda 9 lt yakıyordu.bilalr' Alıntı:yok yaa... 8.5-9 lt.arası şekir içi hararat 2 diş ısıda... aşağı inmedi bir türlü... 15-20 devir olcak diye şehiriçi 6 vites de gitmiyoki... araç 1500.km. de rodajdan mı düşmüo yosam bizi kandıranlarmı var... ??? 8) bide full depo yapıp 6-8 silindir gibi yakışını seyredemem... ne param ne kalbim elvermez... ;D
bide yakıt ve hararreti digital system yapmışlar... heryeri dijital ya... bi eksimiz oydu... elektronık uyumsuluk arızamı varda çok gösterio... bide bızım 4x4 olup şaftın orada depo u dönüşü yaptırmışlar, ordaki yakıtı okumuyo, yedek depomuz kaç katsa... yani vitesten atacas ya...dur bakem rodaj bıtsın... :