D-Max Vinç Uygulaması Yapan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta2sh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,988

ta2sh

Kamp I
Yer
istanbul
2005 4x4 at İsuzu D-MAX aracıma winch takmak istiyorum ama ön tamponu degiştirip metal tamponlardan piyasada varmı yoksa kendi tamponu kesip araya metal ayakmı takayım daha önceden böyle bir tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
resimdeki gibi tampon bulabilirmiyim
dbimage

Etiketler
http://www.4xfourart.com/
Burada bi kaç çeşit uygulama var,inceleyebilirsiniz.Özel imalatlar bölümünden ısuzu d-max i seçerseniz görebilirsiniz.

Ynt: D-Max Vinç Uygulaması Yapan Var mı?

arkadaşım merhaba
bende de d max 4x4 var ve bir kaç gün önce fethiye de çeki demiri taktırdım
ist luyum ve aracıma hassas birisiyim

taktırdığım arkadaşın işçiliğini gördükten sonra ön tampon umu bozmadan winch takabileceğimi ve bunu nasıl yapabileceğini anlattı
ikna oldum yakın zamanda ist dan winch imi getirip o arkadaşa taktırmayı planlıyorum,

erkanlar romork diye bir yer temiz ve namuslu insanlar
alacakları parayı haketmeden arabanı çıkartmazlar dışarı,
iletişim bilgilerine şuan ulaşamıyorum ama gün içerisinde ulaşıp mesajına yanıt veririm tabiki henüz aracında bir değişiklik yapmadıysan,ayrıca orjinalliğini bozup tampon farklılığına gitmeni tavsiye etmem tabiki bu benim fikrim zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı
sevgiler tarkan gul

tarkan bey henüz yaptırmadım araştırma içindeyim bir konuyu iyice araşırmadan yapmamaya çalışıyorum daha önce hemen verdiğim karaların acısını çok çektim artık iyice arştırıp tavsiyelere uymaya dikkat ediyorum selamlar.

viçli, M/T lastikli, bol çamurlu bi d-max görmüştüm (malesef fotosu yok)

ama orjinal tamponu kullanarak yapmışlar çokta tatlı bi görünümü vardı

ta2sh' Alıntı:
2005 4x4 at İsuzu D-MAX aracıma winch takmak istiyorum ama ön tamponu degiştirip metal tamponlardan piyasada varmı yoksa kendi tamponu kesip araya metal ayakmı takayım daha önceden böyle bir tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
resimdeki gibi tampon bulabilirmiyim
dbimage
bugün bir ısuzu dmax vinçli gördüm bizim iş yerine 500 metre mesafede ,tampona hiç dokunmadan çok güzel bir montaj yapmışlar ,maslak Atatürk saniyide yaptırdıklarını söylediler yerin tel veya tam adresini alınca yazıcam

Uygulama konusunda fiyatta belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

vinçin araca zarar vermemesi gerekir elbette.

portatif olarak kulanabileceğimiz bir vinç var mı acaba bukonuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
gerektiğinde ön çeki demirine takalabilir mesala

Yalın bey gerçekten güzel olmuş yapan ustanıın eline saglık. Kimin yaptığı ve maliyeti hakkında bilgi alabilirmiyiz.

resimleri internette bulmuştum.bende aracıma vinç taktırmayı düşünüyorum ustalara göstermek için resim topluyorum.
ancak resimlerin olduğu yerde sizin istediğiniz bilgiler yoktu olsa not alırdım mutlaka.
benim araştırmam devam ediyor .buursam haber veririm.
iyi günler

http://www.4xfourart.com adrsten özel imalatlardan ulaşabilirsinizi.

yukarıdaki resimleri mehmet becenin sayfasından buldum.uygulamalar sanırım kendisine ait.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR