D Max Aracımı Yükseltmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enderesen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,965

enderesen

Ana Kamp
Yer
MANİSA
D MAX ARCIMI LIFT KIT UYGULAMASI YAPTIRMAK ISTIYORUM .MANISADA OTURUYORUM BOLGE OLRAK LIFT KIT UYGULAMALARINI PEK BILEN YOK BU KONUDA LIFT KIT NERDEN EDARIK EDEBILIRIM

Etiketler
Ynt: D Max Aracımı Yükseltmek

slm aracı yükseltmek için en az 200 tl gibi paran olcak ama sen kit dediğin için sana en az 2000 tl lazım lift kit taktırırsan aracın 3-4-5-6" yükselir ama asfaltta direksiyon hakimiyeti zorlaşır bunun için birkaç ekipman gerekir

tesekkur ederım ama arac ıcın lıft kıt uygulamasıda bulamadım.aracım 15 cant 215780715 mıchelın 4x4 surat lastıgı taktım.aracımı suratlı kullanıyorum.sıkıntım aracımın ön tarafının egımlı olarak durmasını ıstemıyorum.on takımda torsıyon uygulmasıda yok.200 ytl ıle ne yapılabılır bu konuda düsüncelerınız ne olabılır yardımcı olabılırmısınız

öncelikle 20 tl ye 2" yükseltme var buda 5 cm ediyor bunun için bir somun gibi bir parça var. lastikler için birşey diyemiyecem ama sen yine siyeyi araştır birde jeep cherokee-lada niva için kitler var onu uydurma yabilirsen güzel olur.

200 tl olan parcayı nasıl tedarık edebılırım manısada bunu bulabılecegımı sanmıyorum.parcanın ısmını verebılırmsıınız belkı ızmırde bulunabılır.

bunun ismi get tir

Hard Offroad yapacaksanız, normalden sert parkurlar seçecekseniz, maddi olarak ok ise = Kit olmalı
Normal ve zaman zaman hard Offroad gezileri, orjinal süspansiyon rahatlığı,maddi olarak bütçe kısıtlı ise=Get

Get=İyi bir get uygulaması sorunsuzdur, ben 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum,Çağlarada yaptım,oda memnun.
Kit=İyi bir kit uygulaması sorunsuzdur. Aks boyları ve zaman zaman, ön flans uygulaması gerektirir, kullanıma göre 1-1.5 yılda bir rozjoit mafaslını bozar.
Daha sağlam bir uyuglamadır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22769.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13921.0
bu linke bakarak belki birşeyler öğrenebilirsin

'arkalar makaslara kavis verilerek max 5cm yükselir fazlası sorun çıkarır makas küpelerinin 4cm civarı uzununu yaptırarak 2cm daha yükselir amartisör başının bir tarafına bir kafa daha kaynatırsin önlere helezonun saşi bağlantı arasına 3cm kalınlığında filanş yaptırısın tabi kafası çalışan becerikli ustalara tahminen araç 6cm yükselir jantlar orjinaline göre 3cm daha geniş ofsetli 15x7,15x8,16x7,16x8 bu ölçülerden biri olur lastiklerde 31 inch i geçmeni pek tavsiye etmem' BEN DENEMEDİM ama Bİ ARKADAŞ BUNU YAZMIŞ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri