Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,515
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

bizde uyarız her şeye her kese bu gurupla ;) bu arada yeni vinç sipariş verdim.16800lb :D daha korkusuzca girebiliriz her yere

Etiketler

Arkadaşlar merhabalar, 3. sayfa sorunu da çözümlenmiştir, konunun tüm sayfaları görüntülenebiliyor..

ceranus' Alıntı:
3. sayfa görüntülenemiyor, teknik adminimiz konu ile ilgilenecek arkadaşlar ..

Atilla bey bu camur dansında vinç in onemi, olmassa olmazlardan oldugu kesinlesti..hayırlı olsun diyelim peşinen yeni vinçimiz:smiley:)

tşklr saolasın .dogru soyluyosun hamdi bey pazar gunku tecrubeden sonra saglam bir vinç şart gibi .inş çabuk gelirde takarım hemen ve denemesinide yaparız.ama 1 aydan once gelmezmiş.bakacagız eskıyle ıdare edicegiz yeni gelene kadar :(

bebişler biraz daha buyusunde buyuk bi organizasyon yapalım ;)tarsus,mersin,adana,ıskenderun ,hatay, :D

EVET ATİLLA ABİ BİZDE SİZLERLE BERABER GÜZEL İR GEZİ YAPMAK İÇİN HAZIRLANIYORUZ MAŞALLAH SİZ HERHAFTA TOPLANIYORSUNUZ BİZE BİRAZ UZAK KALIYOR MERSİN TARSUS HERHAFTA TOPARLAMAK ZOR AMA 15 GÜNE BİR KATILMAYA ÇALIŞACAĞIZ. BİZ TAKİPTEYİZ

amigo' Alıntı:
*Not :Hamdi abi Birinciyi alıştırmışsın süper ikincide Kadirin dediği gibi 40 ından sonra sahalara bekiyoruz bizimkinde bir sorun olmadı (şeytanın kulağına kurşun

Kerim Allah analı babalı buyutsun tbrk ederim ..Bizde insallah en yakın zamanda 40 ından sonra sahalardayız..ayrıca etkinligimizdeki olumlu ve yerinde tesbitlerin içinde ayrıca tsk ederim..Ayrıca hos geldiniz diyoruz..

Hamdi abi
yeni görebildim seyehatteydim ,ufaklıkları kardeş kardeş çıkarırız abi doğada buyusunlerde nasıl olursa olsun, tekrardan hoşbulduk :smiley:

Günaydın kerim evet ufaklıklar toparlasın en yakın zamanda dedigin gibi doga,dayız :smiley:)

Arkadaslar şilili sanatcı mercedes sosa gracias ala vida isimli sarkısının sozlerini sizlerle paylasmak istedim..:smiley:

•TEŞEKKÜRLER HAYAT
•Bana çok şey veren hayata teşekkür ederim.
Gözümü her açtığımda, beyaz ve siyahı
…Gökyüzünde ki ta uzaktaki yıldızları
……ve de kalabalığın içinden sevdiğim insanı ayırt etmemi sağlayan,
İki göz verdiği için teşekkür ederim.

Bana çok şey veren hayata teşekkür ederim.
Gece ve gündüz demeden,
Ağustos böceklerinin cırcırlarını, kanaryaların şarkılarını
Çekiç ve motor seslerini, köpek havlamalarını, fırtınaları
Ve sevdiğimin titrek narin sesini
Ve bütün duyduğum sesleri kayıt etmem için
Kulak verdiğin için teşekkür ederim

Haykırıp düşünebildiğim kelimeleri
Anne, arkadaş, kardeş, yanan ışık gibi kelimeleri
Ve sevdiğim insana giden ruhumun rotası gibi kelimeleri
Düşünüp ve açıklayabilmem için bana
Sesi ve alfabedeki kelimeleri verdiği için teşekkür ederim.

Bana çok şey veren hayata teşekkür ederim
Ayaklarımla şehirleri, göletleri, deniz kıyılarını
Çölleri, dağları ve geniş düzlükleri
Ve senin evini, sokağını ve bahçeni gezdiğim için
Yorgun ayaklarımın yürüyüşünü verdiği için teşekkür ederim

Yıkıntılardan ayağa kalkışı ayırabilmeyi
Şarkımla, sizin şarkınızla aynı olan şarkıyı oluşturan,
İki temel maddeyi; kahkahayla gülmeyi
Ve gözyaşını verdiği için teşekkür ederim

Herkesin şarkısı olan benim kendi şarkımı.
Bana çok şey veren hayata teşekkür ederim…

Hayata teşekkür ederim…
Hayata teşekkür ederim…

Hamdi abi

Duygu yapmışız ;) Haftanın son günüdür dur sık dişini duygu yapma ağlarız ama.. :'( :'(
;D ;D

Benimde Teşekkur edeceklerim var.. en başta CARL VON LİNDE amcaya 1852 de havadan oksijeni ayırmayı başararak bilim tarihine girip bugunlere kadar geldiği ve maaşlarımızı verdiği için teşekkur ederim... ;D ;D

Dunkü yemek için hanıma
Mayalanmayı buldukları için MISIRLILARA, geliştirip 1A yı yaptıkları için Almanlara, Üretip bize sattığı için Efese...

Dün İstanbuldaydım gelince birkez daha anladım böylesi sıcak guzel bir memlekette dunyaya geldiğim için, çoluk çocuk sağlık sıhhat için "mevla "ya...

bak dedim en başta duygu olacak diye ....teşekkur ederim

Kerim bu hafta herkes mesgul galiba . kadirinde hiç sesi cıkmadı iyi ki kum ocagımız var .. arabayı yaptırdımı acaba bir yerlerde oynasakmı?:smiley:)

Abi dun Gelirken ist dan ufak bir elektrikli ırgat aldım 1 tonluk portatif açıkçası aklımda yarın techizatını alıp bir test etmek var soyle makaralar falan bakalım ne kadar kullanışlı olacak ??? yarın onunla uğrasıcam telefonlaşalım ben her daim hazırım 05446303852 -05304692126..

Kerim aldım tlf ları.. benim..05335675541 ..sahaya cıkmadan once tlf onlasalım..

Hamdi abi,yettim geliyom. ;D
yaptırdım kara oğlanı.Kum ocağı bizi bekliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri