Çukurova Off Road Grubu; Çamlıyayla - Beştepe Kar'da Off Road ( 20 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,758
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Çamlıyayla - Beştepe Kar'da Off Road ( 20 Şubat 2011)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

42.jpg

43.jpg

45.jpg

Etiketler
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Çamlıyayla - Beştepe Kar'da Off Road ( 20 Şubat 2011)

GEÇTE OLSA YÜKLEDİM KUSURA BAKMAYIN

Aliciğim teşekkürler senide aramızda görmek isteriz artık çok ara verdin ;D Hakan sendede karda kurtarma fotosu yok ne yapalım artık yoksa kimse inanmıyacak çıkamadığımıza ;D ;D

rica ederim orhan bey canlı canlı da ısıtabiliriz yolunuz düşerse bekleriz

TUĞRUL' Alıntı:
Aliciğim teşekkürler senide aramızda görmek isteriz artık çok ara verdin ;D Hakan sendede karda kurtarma fotosu yok ne yapalım artık yoksa kimse inanmıyacak çıkamadığımıza ;D ;D

Abi hayırlısı bende çok istiyorum, aracı sattım kısmet artık iyi akşamlar ;D

Arkadaşlar resimlerden anlaşıldığı kadarıyla çok güzel bir gezi olmuş resimler için teşekkürler
ayrıca Tuğrul bey aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkürler Gökhan bey inşaallah başka bir gezide görüşmek dileğiyle selamlar.

Orhan bey her zaman bekleriz Çukurova camiası herzaman misafirperverdir siz daha iyi bilirsiniz.

TUĞRUL' Alıntı:
Orhan bey her zaman bekleriz Çukurova camiası herzaman misafirperverdir siz daha iyi bilirsiniz.

Bilmemmi, ana tarafından toprağım oralar.

o zaman mesele yok mutlaka birgün mutlaka geleceksiniz demektir ;D

slmmmmmmmmm
Tugrul abi cumartesi bahceye ilac gübre derken fiat 540 da sukukiyide gömdüm rezildim pazara gelemedik ama gelmiş gibi okudum seyrettim amaaaaaaaaaaaaa neden video yok rezilliğimizin belgesi[attachment=1]

kırsehir.jpg

on numara bir gezi olmuş tuğrul abide yeni aracı test etmiş bu durumda emeğinize sağlık yine hava şartlarını çok uygun yakalamışsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.