Columbia Ürünleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan samedsertbaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,365
S

samedsertbaş

Ziyaretçi
arkadaşlar uzun süredir gezenbilirin takipçisiyim.ama konu açmak ilk defa nasip oldu.colombia ürünleri kullanan varmı aramızda.eğer varsa sizce nasıllar.özelliklede ayakkabıları...görüşmek üzere...

Etiketler

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında

Kullanışlı , uzun ömürlü ..Biri hala ayağımda olmak üzere 6-7 çift eskitmişimdir ..Nasıl bir ayakkabı alma planınız var ?? Yaz geliyor sandalet mi ? Yoksa trekking ayakkabısı mı ??

Cenk

Boyner,den su geçirmez botlarından tesadüfen almıştım indirimde diye harikulade çıktı tavsiye ederim

giyim konusunda ayakkabılarından daha iyi modelleri vardır (ben, ayakkabılarını pek tercih etmem). neredeyse 10 yıldır tepe tepe hunharca 4 mevsim kullandığım polar 2-3 ceketim var. ufak tefek ateş delikleri :D haricinde severek kullanırım. ayakkabı/bot'larını çok uygun fiyatlarıyla çeşitli mağazalarda görüyorum ama pekte uzun ömürlü görünmedi gözüme. 4.leventte (sanayi mh. metro çıkışında fenerium mağazasıyla yanyana) colombia outlet gibi bir mağazaları var (conversle birlikte satış yapıyor). orada giyim ve ayakkabıyı uygun fiyattan bulmak mümkün, sık sık uğramak gerekli (sanırım mağazalarda kalan ürünlerin orada satışı yapılıyor).

Cenk Bey katılımınız için teşekkür ederim.ben yarım konçlu yada düz spor ayakkabı tarzındaki modellerden düşünüyorum.hem arazide hemde şehir kullanımı için.2003 yılında bir çift salomon almıştım halen giyiyorum.işaallah colombiadanda ona yakın bir performans bekliyorum....

Fiyatları ne bilmiyorum ama Columbia yerine normal dağcılık mağazalarında aynı fiyata daha sağlam botlar bulmanız olası. 250'den ucuzsa lafım yok ama 250 ye çok güzel Boreal / Lomer botlar var. Kesenin ağzı daha açıksa Millet, Meindl, Scarpa gibi markalar da var.

Columbia şehir dağcısı imajı veriyor bana. Bu yüzden gözümde Lafuma'dan bir farkı yok.

Bende Columbia botumu sadece şehirde giyiyorum ve dağa uygun değil, 4 çeker araçların SUV modelleri gibi..

Polarlarından ve pantolonlarından çok çok memnunum, su geçirmez bir pantolonum var Columbia süper performans gösteriyor..

Columbia Newtons Ridge modeli botunu geçen sene 150 liraya aldım fakat 6 aylık şehir kullanımı sonunda yan tarafından açıldı ve ayaklarımı sırılsıklam etti, tam da en karlı günlerde yarı yolda bıraktı beni. Fakat amazon.com'daki ve buzzillions.com'daki yorumlarda kullanan kişiler oldukça memnunlar. kullandığım süre boyunca ben de hafifliğinden ve şıklığından ciddi anlamda memnundum, çeşme altında yıkasam bile tek damla su geçirmiyordu yandan açılana kadar. sıkıntı yaşadığımda iade ettim ve parasını da aynen geri aldım, en azından ürünlerinin arkasında duruyorlar. büyük ihtimalle benim yaşadığım sorun bana denk gelen bir üretim hatasıydı.

ben de columbia nin t-shirt lerini kullandim. 2 si de problemli cikti ama yurtdisi yorumlar columbia nin super oldugu seklinde.
benzer durumu lafuma pantalonda da yasadim.1 ay gecmeden solmaya basladi.
kanaatim odur ki, TR ye getirilen urunler yurtdisinda uretimden kalkan sorunlu mallar.
zaten TR de satilan modelin aynisini altrec.com, rei.com gibi sitelere baktiginizda goremiyorsunuz.

Yeni sezondan aldığım Colombia gömlek verdiğiniz altrec.com sitesinde satışta, ön yargı ile yaklaşarak sorunları çözemeyeceğimize inanıyorum, ama t-shirtler ile ilgili yaşadığınız problemi öne çıkarmanız ayrıntısını tam anlatmanız faydalı olacaktır..

İyi günler diliyorum.
Zerrin Yiğiter

TR de satilan tum urunlerin yurtdisinda uretimden kaltigini soylemek istemedim. bir kaç kalem urun bunun disinda kalabilir. ama genel olarak durum budur. bir ornek daha vereyim, Jack Wolfskin in bir pantolonunu almak istedim. TR de outdoor urun satan unlu bir magazaya telefon actim ve urunun neredeyse yurtdisi fiyat ile aynı olmasinin mantigini anlamadigimi soyledim. bana aynen şu soylendi. Jack bir çok yerde üretim yapiyor. bu urun jackin uretimini iptal ettiği bir ulkeye ait. dolayısıyla fiyatinin cazip olma nedeni bu.
baska bir sey demeye gerek yok herhalde.

Columbia'nın ayakkabıları çok çok kötü, spor ayakkabıdan farkı yok. Tekstik ürünleri güzel fakat aşırı pahalı. Diğer ürünlerini bilmiyorum. Bu sebeplerle pek tercih ettiğim bir marka değil Columbia. Ama yurtdışında satılmayan defolu ürünleri burada satıyorlar iddiası biraz garip oluyor. Sonuçta tüketici hakları denilen bir şey var. Beğenmezsen, sorun çıkarttıysa iade eder paranı alırsın. Birisi kar etmek istiyorsa iade edilecek ürünleri satmaya çalışmaz. Sizin şansınıza hatalı ürünler gelmiştir. Öyle dediğiniz gibi artık ürünler pazarı değil hiçbir ülke. O şekilde ticaret yapılamaz, batarsınız birinci ayın sonunda :smiley:

Arkadaşlar merhaba,
Bugün nerdeyse bir kaç saattir bu ve buna benzer ayakkabı konusunda araştırma yapıyordum.Kullanım amacım şehir içinde olacaktı.
Burada ki yorumları okuyunca tereddüt etttim.Aslında fiyat konusunda da tereddütüm vardı.Sizin düşünceniz veya başka alternatifniz varmı?
Teşekkürler.

http://www.sierratradingpost.com/p/,3340N_Columbia-Footwear-Shastalavista-Trail-Shoes-For-Men.html

şehir içi kullanımı için bilinen spor markaları daha uygun ;)... ayrıca colombia' nın (diğer birkaç markanında) türkiye de üretilen tekstil ürünleri var. malesef, çoğunlukla outlet gibi serisonu ve defolu ürünlerin satıldığı mağazalardan alış veriş yapıyorsanız bu tür aksiliklerle karşılaşmak mümkün. iade ve değişimi böyle ucuz fiyattan sattıkları için bu tür mağazalar pek yapmıyorlar, bunun sebebi de yetkili marka satıcısı olmadıkları için. herşey maliyete dayandığından bu ekomomik koşullarda alış veriş yapmak çok zor, neredeyse hepimiz uygun fiyatlı ürünlere bakıp duruyoruz ama ingilizlerin dediği gibi ucuz alacak kadar da zengin değilim kendi adıma. eşyalarımı uzun süre kullanmaya özen gösteririm. neredeyse 10 yıldır bu markadan kulladığım polar ceketlerim, yine yıllardır kullandığım çadırım, uyku tutulum ...vs vs var. sonuçta ucuz diye aldığımız pek çok ürünün uzun ömrü yok. aynı ürüne de defalarca para ödemek çok anlamsız.

Sn Olcay
Genelde bu tarz ayakkabıları beğeniyorum, bilindik spor markalarında bu tarz ayakkabılar yok diye düşünüyorum.
İlginize teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR