Columbia Ürünleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan samedsertbaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,269
Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında

var ama pek getirilmiyor, büyük mağazlarda ara sıra rastlıyorum. dolaşmak gerekli ama şu lanet avm'ler herşeyiyle çok can sıkıcı :mad:

Etiketler

janissary arkadasimiz, iade edilecek mali kimse satmaz, tuketici kanunu var demis. dogrudur. ama ben 2 yil once atlaskamptan columbianin titanium t-shirt unu aldim. hic abartisiz 1.5 ay gecmeden tuylendi. ben de atlasa geri gonderdim. 1 ay sonra cevap geldi. sizin t-shirt unuzun aynisi yok muadili modeli gonderiyoruz dediler. kabul ettim. ama gelin gorun ki bu t-shirtte de tuylenme oldu.(urunu dagda falan degil, gunluk hayatta kullaniyorum). artik olayi anladigim icin geri gondermekten vazgectim.
ondan sonra adrenalinden lafuma o-trans convertible pantolon aldim.(yanilmiyorsam 105 TL olacak) 3-4 ay sonra diz bolgesinin alt ve ust kisimlari renk degistirmeye basladi. 1 yil gectikten sonra olsa veya surekli gunes altinda kullaniyor olsam anlarim fakat o da yok.
kisacasi ben artik imkanim dahilinde yurtdisindan urun alicam.
arkadaslara Saygilar...

Columbia magazasından aldıgımız 2 adet Columbia gömlektede ilk giyişten sonra göbek kısmına gelen yerlerde tüylenme ve daralma(sanki lastik varmışta çekilmiş gibi) oldu.Sanırım terlemeden kaynaklı.Ürünleri aldıgımız magazaya götürdük.2 hafta içinde sonucu bildireceklerini söylediler.Bekliyoruz.

260vs07.jpg

o0uf4l.jpg

Şevket' Alıntı:
Columbia magazasından aldıgımız 2 adet Columbia gömlektede ilk giyişten sonra göbek kısmına gelen yerlerde tüylenme ve daralma(sanki lastik varmışta çekilmiş gibi) oldu.Sanırım terlemeden kaynaklı.Ürünleri aldıgımız magazaya götürdük.2 hafta içinde sonucu bildireceklerini söylediler.Bekliyoruz.

260vs07.jpg

o0uf4l.jpg

Ürünlerde üretim hatası bulundu ve ücreti columbia hediye çeki şeklinde iade edildi.Columbia ya tşk.

Columbia'nın hatalı mal olduğunu kabul etmesi takdir edilecek bir davranış. Ancak size hediye çeki olarak değil, ücreti ödediğiniz şekilde iade etmeliydi. Hediye çekini yine aynı mağazada kullanmak zorundasınız. Ayıplı veya kusurlu malı değiştiremiyorlar ve aynınsını tedarik edemiyorlarsa, ücretini iade etmek zorundalar.

korelm' Alıntı:
Columbia'nın hatalı mal olduğunu kabul etmesi takdir edilecek bir davranış. Ancak size hediye çeki olarak değil, ücreti ödediğiniz şekilde iade etmeliydi. Hediye çekini yine aynı mağazada kullanmak zorundasınız. Ayıplı veya kusurlu malı değiştiremiyorlar ve aynınsını tedarik edemiyorlarsa, ücretini iade etmek zorundalar.

Haklısınız.

ŞEHİRDE KULLANIMA DAHA UYGUN BİR MARKA BENCE,THE NORTH FACE,BOREAL,MİLLET,MARMOT MAMMUT ÇOK DAHA KALİTELİLER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR