Çok Sinirlendim Ama Çekme Karavanımın Muayene İşlemi Tamamdır !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nuribilgetekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,153

nuribilgetekin

Kalkmasını bildikten sonra düşmekten niye korkayım
Yer
Ankara
Bu hafta sonu, aracımla beraber muayenesi biten 4,25 Saly karavanımı TUVturk'te muayene ettirdim. Karavanım tertemiz ve fren sisteminden, c tipi lastiklerine ve elektrik tesisatına kadar her şeyi çalıştığı için kendi adıma rahattım. Ancak içimden"Ulan acaba çekme karavan muayenesinden haberdarlar mı? Garip bir şeyler yaşamayalım diye düşünmedim değil :smiley:

Neyse, korktuğum gibi olmadı.... Araçtan karavanı hiç ayırmadılar ve kanala beraber soktular. Sadece stopların yanıp yanmadığına ve şasi numarasının olup olmadığına baktılar. 170,00 TL...

Asıl üzüldüğüm ve sinirlendiğim olay aracım kanaldayken yaşandı... Kanalın en sonundan aracın ve karavanımın gelmesini bekliyordum. Aaaa bir baktım ne kadar personel varsa karavanın içine teker teker girip çıkıyorlar.... Hem de ayakkabılarıyla !!!

Tam olay çıkartacaktım ki "Oğlum dur.. Adamlar daha raporu vermedi... Biraz sakinleş, muayeneden geçti raporunu al, sonra zıvanadan çıkmaya devam edersin :smiley: " Karavanın içinde yük mü var yoksa başka birşey mi ona bakıyorlarmış güya...

Şu duruma bakar mısınız ya? İnsan bu kadar düşüncesiz olur mu? Neyse raporu aldım, uğraşmak istemedim... En sonunda oradaki yetkiliye "Ben sizin yatak odanıza ayakkabılarımla ve izinsiz girsem hoşunuza gider mi?" dedim. Mal gibi baktı... Birşey anlamadı :smiley:

Saygılar

Etiketler
Ynt: Çok Sinirlendim Ama Çekme Karavanımın Muayene İşlemi Tamamdır !!!

devlet bu adamlara kendisine ait olan bir yetkiyi devretti ve bunlarda tuttular babalarini kestiler , bundan sonra muhayeneye 10 kisi ile gidecegim ve en kucuk bir hak ihlalinde veya uygunsuz davranislarinda bu heriflerin kafasini patlatacagim ornek olsun belki akillanirlar bundan baska yol yok

Muayene istasyonlarında çalışanlar kendilerini ağa zannediyorlar. Sanki onlara muhtacız, herşey onların raporuna bağlı gibi hareket ediyorlar. Sizin durum can sıkıcı. Benim araçta 8 tane lamba var. Her gidişimde garip sorularla karşılaşmaya alıştım.

Karavan Biz de "uzay aracı" gibi muamele görüyor..
"İçini çok merak ediyorsan, izin iste öyle bak" değil mi?

Milletimiz meraklı, aracı boş buldumu incelemeye almışlar. ;)
En iyisi sinirlenmemek için muyeneye giderken halıları kaldırıp, gerekiyorsa yerlere gazete kağıdı döşemek. Bu durum gümrük geçişlerinde de geçerli. Biz gazete döşemiyoruz ama halıyı kaldırıyoruz. ;D

Bır kutu galoş alınıp görülecek şekilde konulabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR