ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Maceranız hep güzel mutlu olsun
Maceranız hep güzel mutlu olsun
Bu başlığı ilk açıldığında bir de şimdi fark ettim.
Apar topar 10-15 seneliğine yurt dışına, kendi yaptığı motokaravanla çıkma hedefi biraz zor gerçekleşir gibi gelmişti. Görülüyor ki araç yola çıkmaya hazır (gibi).
Hayalleriniz ve hedefiniz gerçek olur umarım.
Veganlık konusunda başka bir başlık açtınız mı diye bakındım, yok. Konu bu başlıkta çokça geçtiği için buradan sormak uygun olur diye düşünüyorum.
Yanınızda yolculuk yapacak köpeklerden birinin hasta olduğunu yazdığınızı hatırlıyorum başlarda. Merhametli biri olduğunuzu sanıyorum. Vegan olmayı da hayvanlara olan sevgi ve saygınızdan, belli bir yaştan sonra tercih ettiniz muhtemelen.
Merak ettiğim;
Vegan diyeti ve yaşam biçimi her yaşta uygulanabilir mi?
Yoksa, çoluk çocuk sahibi olduktan, yani belli bir yaştan sonra mı tercih edilmeli?
“.....konu güneş paneli merak edip bakıyorsun, bir iki sayfa saçma sapan duş kabini hangi aracı alayım ben şu arabayı aldım şöyle oldu vs vs seklinde absürt bir durum almış... kimsede demiyorki yaw ağa konuyu dağıtma senin olayın başka onu başka bir konu şeklinde aç yada şunu bunu yap.....” , “.......konuya bakıp bır sayfa okuyorsun ikinci üçüncü sayfa alakasız bir hal almış sonra saçma sapan şekilde karma karışık ilerlemiş 8-9 sayfa...!” şeklinde yazan, yanılmıyorsam sizdiniz.
Umarım aracınızda çuvaldız olmasa bile, küçük bir iğne vardır?...
hehehe evet yanılmıyorsunuz bendim
üstadım atladığınız nokta kendi sayfamda kendi konumun içindeyim. bir başkasının konusuna girip olayı absürt bir hale getirme gibi bir durumda yok sanırım çok dağıldığını sanmıyorum kast ettiğiniz 3 tane şarkı ise eğer onun dışında.. schweps rumuzlu üyenin merak edip sorduğu veganizm konusunuda kast edeceginizi sanmıyorum...konu dagılmasın diye özelden yazdım yanımda kendim için herzaman çuvaldızdan büyüğünü taşırım... aynı hataya düşünce tereddüt etmeden kendime saplarım siz rahat olun o konuda
Karavanınız tam zamanında bitti,iyi yolculuklar
Sadece hoşgörülü olmaya davet ettik
Ol kurtul
Böylece gerçek bir vegan olabilirsin
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi