Ferhat bey güzel gezinizi okudum fakat sizden canlı dinlemek daha da hoş olacak , bir aksilik olmazsa sunumunuzda orda olacağım inşaallah .Bu hafta sonu Gezenbilir etkinlik alanında söyleşiler de var.
Ekli dosyayı görüntüle 511215
Çok değerli GEZENBİLİR AİLESİ herkese merhabalar;
Karavan fuarı Türkiye de ilk yapılacağı için benim de ilgimi çekti ve bir görmek istedim ve ziyaret gerçekleştirdik.
İlk olduğundan dolayı oldukça eksikler var tabi ki fakat geliştireleceğin den eminim. Tüm katılımcı firmalara bu fuarın ilk olmasından dolayı neyle karşılaşacaklarını bilmedikleri halde gösterdikleri cesaret den dolayı tebrik ederim.
Genel anlamda çok küçük bir yapıya sahip olması ve katılımcı sayısının az olması gelen ziyaretçileri tatmin etmemiş olabilir fakat yine de özverili yaklaşımlardan dolayı teşekkür ediyorum tüm firmalara.
Beni sadece üzen bir olayı anlatmadan geçemeyeceğim.
Fuarda bulunan gerçekten bu işe gerekli önemi vermiş VİYA KARAVAN firmasında hiç beklemediğimiz olay ile karşılaştık. Stantlarında bulunan oldukça sayıda fazla araçlarının bazılarının kapalı olduğunu, kilitli olduğunu gördük. Görevli arkadaşlara sorduğumuzda belli saatlerde açıldığını söylediler. Bunca yoldan gelip bu araçları görememek... Yada o saati beklemek...Bizde hiç bir anlam veremeden, üzülerek bu stant dan ayrılmak zorunda kaldık.
Yine de keyfimizi bozmadan dolaşmamıza devam ettik.
Sevgi Saygılarımla.
Serhat
Bizim de dikkatimizi çeken, bu firmanın stand alanının tamamının bariyer gibi kapatılıp girişlere engel olunmuş olmasıydı. Sadece bir yerden girebilecek kadar açıklık bırakılmıştı. Bir tarafından girip diğer tarafından çıkılamıyordu. Herhalde fazla ziyaretçi istemiyorlar diye düşünüp biz de stand alanına girmemiştik.Beni sadece üzen bir olayı anlatmadan geçemeyeceğim.
Fuarda bulunan gerçekten bu işe gerekli önemi vermiş VİYA KARAVAN firmasında hiç beklemediğimiz olay ile karşılaştık. Stantlarında bulunan oldukça sayıda fazla araçlarının bazılarının kapalı olduğunu, kilitli olduğunu gördük. Görevli arkadaşlara sorduğumuzda belli saatlerde açıldığını söylediler. Bunca yoldan gelip bu araçları görememek... Yada o saati beklemek...Bizde hiç bir anlam veremeden, üzülerek bu stant dan ayrılmak zorunda kaldık.
Bizim de dikkatimizi çeken, bu firmanın stand alanının tamamının bariyer gibi kapatılıp girişlere engel olunmuş olmasıydı. Sadece bir yerden girebilecek kadar açıklık bırakılmıştı. Bir tarafından girip diğer tarafından çıkılamıyordu. Herhalde fazla ziyaretçi istemiyorlar diye düşünüp biz de stand alanına girmemiştik.
Ne de olsa ilk fuar. Kamp ekipmanı, giysi ve araç üstü çadır satan vardı. Karavan firması olarak da hepsi katılmamıştı zaten. Ancak salonun bir kısmı kullanıldı. Seneye belki daha yüksek katılımlı olabilir.Kamp karavan yanlış olmuş çünkü kamp diye bir şey yoktu. Sadece karavan olarak vardı.
Benim en çok ilgimi çeken crawler marka oldu. Zaten hayalim. Bir gün almak nasip olur inş.
Biletler için Gezenbilir ekibine teşekkür ederim orada da geldik ama başınız çok kalabalıktı tanışma fırsatı yakalayamadık.
karavan imalatçıları fiyatlandırma yapmasını bilmiyorlar,panelvan bir aracın içine 100 bin tl isteyen bile vardı,komik olansa biraz ileride aynı donanıma sahip çekme karavan 45 bin tl ye satılıyordu,şase ve kabin maliyetini düşünce iç donanımın 20-30 bin tl olduğu gayet açıkken bu fiyatlar nedir böyle.Fuari bugun ben de gezdim
185-200 bine 5 yas uzeri ne oldugu acikcasi belli olmayan arac uzerine yapilmis motokaravan yerine yeni cekme karavan yatirimi daha iyi sanki.
.