Ynt: CJ8 Önerileri
slm arkadaşlar grev nedeniyle uzun süredir nete giremedim en sonunda cj8 ime kavuştum arabayı satın aldım işlemleri biter bitmezde hemen a dan z ye bakıma soktum rot başları, rot kolu,rot amortisörü,motor yağı,şanzuman ve defransiyel yağları,fren balataları değişti sonra sustacıya soktum fişekler, fişek salıncakları,amortisörler değişti,sustalar kavislenip greslendi ordan lastikçide rotlar ayarlandı (dreksiyonda sarsıntı olmadığı sürece usta balansa gerek yok dedi) sustacıyı ve rot ayarını yapan ustalarla test sürüşüne çıktık işte asıl problem burda çıktı araba asfaltta değilde buzda gidiyor sanki 40-50 km 51 olunca dizler başlıyor titremeye dizginler yular tutmuyor
arabanın üzerinde maxxis mudzilla 35x13.5x15 lt lastikler var bu ebat ve üzeri lastiklerde asfaltta kullanılmak için özel üretilmiş hydro ve nitro amortisörler buldum nette (www.roughcountry.com) hydro ve nitro arasında ne gibi bir farklılık var bunları kullanmak çözüm olurmu yoksa çift rot amortisörü ile sorunu çözebilirmiyim